FutsalForum.fi

Futsal kulttuuri => Futsal varusteet => Aiheen aloitti: Niku - 07.02.12 - klo:20:59

Otsikko: Kinesioteippaus
Kirjoitti: Niku - 07.02.12 - klo:20:59
Näitä värikkäitä teippejä näkyy futsal kentilläkin jonkin verran. Millaisia kokemuksia jengillä on kyseisestä teipistä? Ihan mielenkiinnosta tahtoisin tietää, onko näistä apua?
Otsikko: Vs: Kinesioteippaus
Kirjoitti: ASC - 24.02.12 - klo:10:09
Ainakin niska- ja hartiakipuihin olen kuullut apua olleen, miksei siis muuallekin. Teippaus ei varmaankaan välttämättä auta jos jotain isompaa rakenteellista vammaa, mutta varmaankin lihas yms. vaivoihin.
Otsikko: Vs: Kinesioteippaus
Kirjoitti: Shamaani1 - 03.03.12 - klo:13:17
Itse olen monesti kinesieoteippejä käyttänyt. Itsellä auttanut takareiden revädykseen ja polvikipuun. Ihoteippiä ollu nilkassa. Kinosioteippi on kyllä aika kallista, mutta kyllä se auttaa ainakin minun mielestä
Otsikko: Vs: Kinesioteippaus
Kirjoitti: Niku - 07.03.12 - klo:17:46
Tuli ostettua pari rullaa tossa muutama päivä sitten. Tuntuu, että kyllä näistä pientä jeesiä on. Sen verran on polvivammoja ollu, et pakko oli kokeilla. Ainakin paljon joustavampaa ja hengittävämpää kuin tavallinen urheiluteippi. Eikä tuo hintakaan nyt älyttömän pahalta mielestäni tunnu (8e rulla).
Otsikko: Vs: Kinesioteippaus
Kirjoitti: Shamaani1 - 13.03.12 - klo:21:37
Se voi tuntua kalliilta hinnalta teippirullalle mutta sen huomioon ottaen että siitä on hyötyä pelikentillä niin hinta on pieni. Suosittelen ainakin kokeilemaan epäröivää. Tosin tuo hyöty voi olla yksilöllistäkin? Äitini kertoili tuosta kinesioteipistä. Hän muuten on fysioterapeutti, että mielelläni voin antaa äitini kautta neuvoja jos jotain kysyttävää on :)
Otsikko: Vs: Kinesioteippaus
Kirjoitti: ronning - 05.08.12 - klo:16:50
"So far there is no scientific evidence that elastic therapeutic taping produces clinically significant benefits."
Otsikko: Vs: Kinesioteippaus
Kirjoitti: batteri - 13.08.12 - klo:09:35
Mututuntumalla veikkaan, että teippauksella on merkittäviä hyötyjä loukkaantumisten ehkäisyssä ja suojaamisessa.
Otsikko: Vs: Kinesioteippaus
Kirjoitti: Anni - 13.09.12 - klo:18:58
Ainakin itselle on ollut suuri apu. Teen väärää liikettä vasemmalla jalalla, toisin sanoen "säästelen" sitä polvileikkauksen jälkeen. Teippaus on auttanut ja aika halvalla saa täältä: http://www.kinesioteippishop.fi/.