Futsal kulttuuri > Futsal varusteet

Kinesioteippaus

(1/2) > >>

Niku:
Näitä värikkäitä teippejä näkyy futsal kentilläkin jonkin verran. Millaisia kokemuksia jengillä on kyseisestä teipistä? Ihan mielenkiinnosta tahtoisin tietää, onko näistä apua?

ASC:
Ainakin niska- ja hartiakipuihin olen kuullut apua olleen, miksei siis muuallekin. Teippaus ei varmaankaan välttämättä auta jos jotain isompaa rakenteellista vammaa, mutta varmaankin lihas yms. vaivoihin.

Shamaani1:
Itse olen monesti kinesieoteippejä käyttänyt. Itsellä auttanut takareiden revädykseen ja polvikipuun. Ihoteippiä ollu nilkassa. Kinosioteippi on kyllä aika kallista, mutta kyllä se auttaa ainakin minun mielestä

Niku:
Tuli ostettua pari rullaa tossa muutama päivä sitten. Tuntuu, että kyllä näistä pientä jeesiä on. Sen verran on polvivammoja ollu, et pakko oli kokeilla. Ainakin paljon joustavampaa ja hengittävämpää kuin tavallinen urheiluteippi. Eikä tuo hintakaan nyt älyttömän pahalta mielestäni tunnu (8e rulla).

Shamaani1:
Se voi tuntua kalliilta hinnalta teippirullalle mutta sen huomioon ottaen että siitä on hyötyä pelikentillä niin hinta on pieni. Suosittelen ainakin kokeilemaan epäröivää. Tosin tuo hyöty voi olla yksilöllistäkin? Äitini kertoili tuosta kinesioteipistä. Hän muuten on fysioterapeutti, että mielelläni voin antaa äitini kautta neuvoja jos jotain kysyttävää on :)

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Vastaa

Siirry pois tekstitilasta