Futsal maailmalla > EM-kisat

EM-kisojen paras pelaaja 2012?

(1/2) > >>

Päätuomari:
Tähän voisi nyt oikeastaan laittaa vaikka äänestyksen. Finaalia jo kovasti odottelen ja mielenkiintoista on nähdä pystyykö Venäjä todella haastamaan Espanjan. Itse olen epäilevällä kannalla, mutta mene ja tiedä. Venäjällä on kova joukkue. Itse ihastelin Espanja Italia pelissä Espanjan joukkuepelaamista ja vahvaa puolustamista. Ottelu tarjosi mielestäni parasta futsalia näissä kisoissa ja vaikka ottelussa tehtiin vain yksi maali, niin olihan siinä todella kaikkea sitä mitä futsal parhaillaan tarjoaa!

Omia suosikkeja:

Espanjan taituri: Alemao (itse varmaan kallistun äänestyksessä tähän pelaajaan)
Espanjan maalitykki: Torras
Venäjä: Pula
Kroatian maalipyssy: Dario Marinovic
Portugalin taituri: Ricardinho
Kroatian maalivahti: Ivo Jukic
Italian maalivahti: Stefano Mammarella

Kerro omat suosikkisi ja lisätään äänestys tähän viestiin!

batteri:
Mun mielestä kaikki pelaajat ja tuomarit turnauksessa on olleet helvetin hyviä! Suosikit on sitten mulla erikseen.

Serjao ja Tveryankin Azerbaijan! Ja toki Marinaadi Kroaateilta. Voi helkkari kun mua otti pattiin se jätkä toissa vuonna Uefa Futsal Cupissa Montesilvanossa.

Prässäävä Target:
Itse tykkään Mammarellasta ja Amadosta, joskaan Amadoa ei ole koville näissä kisoissa laitettu. Kenttäpelaajista ehdottomasti suosikkijoukkueeni Venäjän Pula. Meinasin tilata kyseisen herran pelipaidan. Voipi olla kesäkuumalla futispelien katsomossa ihmiset ihmeissään, että mikäs Venäjän paita se Targetilla on päällään.  ;D

Päätuomari:
Lisäsin äänestyksen  :)

Dumari3k:
Ainakin omaan silmääni tämä Italian maalivahti, Stefano Mammarella on ollut todella hyvä. Varsinkin ottelussa Espanjaa vastaan hän piti joukkuettaan pystyssä ja antoi joukkueelleen ylipäänsä mahdollisuuden taistella voitosta.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Vastaa

Siirry pois tekstitilasta