Suomen Futsal > Tampere

Tampere kesäfutsal/kilpa

(1/2) > >>

ASC:
Kesällä pelataan Tampereella sekä kilpa- että harrastasarjassa futsalia.

ASC:
Lisäinfoa kesäfutsalista: http://tampere.palloliitto.fi/taustasivut/artikkeliarkisto/?num=54382

ASC:
Kesäfutsalit taas pelattu, olisi kiva kun vielä viimeinen peli päivittyisi. Kolmen kärki jokatapauksessa selvillä, järjestyksestä ei vaan vielä tietoa. Sarja oli kuitenkin ihan OK, pysyypä pieni tuntuma lajiin näin kesälläkin. Kiitos kaikille osallistuneille joukkueille, pelit olivat hyvähenkisiä ja mukavan rentoja tapahtumia.


   Sarja - Sarjatilanne - 2012 Kesä    M Muut - Kesäfutsal
 
Joukkue           O V  T  H  Te  Pä   P
 
FC Kangasala   8  5  0  3  36  12  15     
PeePee            7  5  0  2  50  27  15     
FC Dynamo     7  5  0  2  34  16  15     
PoJat              8  4  0  4  39  30  12     
FC Teräs         8  0  0  8  10  84  0     

batteri:
Lajiin tarvitaan ympärivuotista tekemistä ja tapahtumia. Se kasvattaa ja rakentaa lajikulttuuria ja on kaiken lisäksi hauskaa. Ensi kesänä voitaisiin järjestää jotain ulkofutsaltapahtumaa... Esimerkiksi joku ulkotenniskenttä voitaisiin vallata ja vetää viivat teipillä ja pelata kahden päivän turnaus. Olisko ideaa? Tai vaikka tekonurmifutsalia. Betonilla ne Espanjassa ja Brasiliassakin pelaa.

Jape:

--- Lainaus käyttäjältä: batteri - 03.09.12 - klo:20:44 ---Lajiin tarvitaan ympärivuotista tekemistä ja tapahtumia. Se kasvattaa ja rakentaa lajikulttuuria ja on kaiken lisäksi hauskaa. Ensi kesänä voitaisiin järjestää jotain ulkofutsaltapahtumaa... Esimerkiksi joku ulkotenniskenttä voitaisiin vallata ja vetää viivat teipillä ja pelata kahden päivän turnaus. Olisko ideaa? Tai vaikka tekonurmifutsalia. Betonilla ne Espanjassa ja Brasiliassakin pelaa.

--- Lainaus päättyy ---

Loistava idea!!!! Kannatan ehdottomasti :)

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Vastaa

Siirry pois tekstitilasta