Äänestys

Uudenmaan piirin Kolmosen TOP 3 on... ?

BK-46
2 (33.3%)
EPS
1 (16.7%)
ESC/2
1 (16.7%)
Pallokalat
0 (0%)
GFT Ydin
1 (16.7%)
Honka/ Kelohonka
0 (0%)
HooGee/3
0 (0%)
Kilo IF/3
0 (0%)
LePa Futsal Team
1 (16.7%)
MU
0 (0%)
SCH
0 (0%)
SibboV
0 (0%)

Äänestäjiä yhteensä: 2

Kirjoittaja Aihe: Uusimaa futsal 2012-13  (Luettu 6154 kertaa)

Poissa Lepuskin Ylpeys

 • Vilttiketju
 • *
 • Viestejä: 8
  • Profiili
Uusimaa futsal 2012-13
« : 27.08.12 - klo:00:27 »
Noin 2 kuukautta ja sitten pyörähtävät käyntiin Uuudenmaan piirin futsal-sarjat! Ilmoittautuminen talven 2012-13 futsal-sarjoihin on paraikaa käynnissä, ja joukkueita on kourallinen ilmoittautunut jo sarjoihin.

Mielenkiintoa tulee varmasti riittämään kaikilla sarjatasoilla (Kakkonen-Vitonen). Jos joku joukkkue pitäisi tässä vaiheessa nostaa erikseen esille, niin se olisi varmastikin Hankolainen HFC. Joukkue aloitti toimintansa viime vuonna, ja oli kerrassaan murskaava debyytti-vuotenaan. HFC voitti Puma Futsal Cupin mestaruuden (välierässä kaatui Kolmosen kärkijengi EPS 9-2) sekä Vitosen piirimestaruuden. HFC:n tavoite on ilmeisesti nousta sarjaporras/vuosi - tahtia niin pitkälle kuin rahkeet riittävät. Haasteet ovat heille Nelosessa kovemmat, kuin mitä Vitosessa viime kaudella.

http://www.resultcode.fi/sarjat/piiri_nayta_sarjailmoittautumiset.php?piiri_id=100005&sk_id=100104&laji_id=2 tuolta löytyy ilmoittautuneet joukkueet. Toivottavasti topiciin eksyy uusia kirjoittajia tässä kauden mittaan :)

Poissa Lepuskin Ylpeys

 • Vilttiketju
 • *
 • Viestejä: 8
  • Profiili
Vs: Uusimaa futsal 2012-13
« Vastaus #1 : 19.09.12 - klo:11:30 »
Uudenmaan piirin Kolmosen 12 joukkuetta ovat nyt selvillä. Alle pienet analyysit joukkueista ja katsaus niiden menneisiin kausiin:


BK-46
- Viime kaudella Uuudenmaan piirin Nelosen mestari. 10 voittoa, 1 häviö kauden saldo. Tulee olemaan varmasti kova tekijä tämän kauden Kolmosessa. Kuinka paljon haluavat panostaa futsaliin? BK:lla käsipallo vahvana talvi-lajina. Futsal toimii futaajille hyvänä talvi-lajina, joten onko BK:n jalkapallojaoksesta tulossa apuja futsalin puolelle? Veikkaan että BK on sijoilla 1-4

EPS
- Hiukan ailahteleva viime kausi. Alkukausi oli vahva, mutta loppua kohti meno hyytyi ja Kolmosen kärkikasti vaihtui sijaan 6. Turpiin tuli myös Puma Futsal Cupissa HFC:lle 9-2. Kaudella 2010-11 EPS saavutti pronssia. EPS/2 oli viime kaudella vakuuttava Vitosessa, onko sieltä tulossa joitain vahvistuksia? Veikataan kärkipäähän, sijoille 2-5

ESC/2
- On Futsal-liigaan nousseen ESC:n farmijoukkue. BK:n paikallisvastustaja. Taitava ja nuori joukkue. Viime kaudella Nelosessa omassa lohkossaan 2. Jos pelaajamateriaali säilyy edelliskausien tasolla, voi tiedossa olla hieno kausi. Veikkaan ylempään keskikastiin, sijat 3-6

FC Pallokalat
- Viime kaudella tiukkojen vaiheiden jälkeen ylsi peräti hopea-mitaleille Nelosessa. Materiaalin laajuus tulee olemaan akilleen kantapää, jollei lisää pelaajia tule jostain. Keskimäärin se 1-3 vaihtomiestä ottelussa ainakin viime kaudella. Organisoitu puolustus ja hyvä maalivahti. Kaudella 2010-11 Kolmosen häntäpäässä, sinne veikkaan Pallokaloja nytkin, sijat 10-12

GFT/Ydin
- Perinteinen futsal-joukkue, jolla kokemusta myös Futsalin Kakkosesta. Viime kaudella kolmosessa sijalle 4. Tottunut kaapimaan pyttyjä ja mitaleita mm. beachfutiksen puolelta. Tällä kaudella mukana Puma Futsal Cupissa. Parit todella hyvät yksilöt joukkueesta löytyy ja materiaali on Kolmosen tasolle vahva. Mitalisijat kutsuu, sijat 1-3 ja mahdollinen nousu Kakkoseen.

Honka/Kelohonka
- Ytimen tavoin kauan tahkonnut futsalia, taitaa jo 7. vuosi lähteä käyntiin. Turvallisessa keskikastissa menneellä kaudella, sija 7 Kolmosessa. Kaudella 2010-11 vielä Kakkosessa. Hongalla on perinteisesti taitavia joukkueita, ja mikäli Kelohongasta sikäli löytyy Hongan junnumyllyn läpi kolunneita pelaajia, niin vastustajat saavat olla lyhytsyöttöpelin ja 1vs1-tilanteissa tarkkana. Vahvalla futsal-kokemuksen omaavaa ryhmää arvioin keskikastiin sijoille 4-8, mutta voi olla korkeammallakin.

HooGee/3
- HooGee/3 on tahkonnut futsalia myös pitkään Kolmos-divarissa. Ei kokemusta joukkueena Kakkosesta. Varsin nousujohteinen on ollut HooGeen futsal-taival. 2007-2010 Kolmosen pohjasakkaa, mutta kaksi edellistä kautta ovat menneet tulosten valossa huomattavasti paremmin. viime kaudella sija 5/12 Kolmosessa. Ovatko sitten vahvistuneet edellisinä kausina vai mistä tulosten parantuminen sitten johtuu? Sijoitan joukkueen ennakkokaavailuissa kuitenkin keskikastiin Kelohongan tapaan, sijat 4-8

Kilo IF/3
- Viime kaudella alueellista Kakkosta murheellisin tilastoin: 14 ottelua, 14 häviötä. Nyt pienen tauon jälkeen takaisin Kolmosessa, minne joukkue sopinee huomattavasti paremmin, kuin Kakkoseen. Yhtään väheksymättä Kakkosen kovaa tasoa, en jaksa uskoa 14 tappion vaihtuvan miksikään ruusuilla tanssimiseksi Kolmosessa, vaikka pelitempossa ja taitotasossa sarjojen välillä eroa onkin. Veikkaan em. perusteluineen lähemmäksi sarjan tyvi- kuin kärkipäätä, sijat 7-11.

LePa Futsal Team
- Kaksi edellistä kautta Nelosessa maalierolla +75. Valtaosalla pelaajista FC Espoo-tausta, osa nykyisiä edustuksen pelaajia. Nyt on kuitenkin edessä todellinen tason mittaus, sillä tämän kauden Kolmonen tulee olemaan tasaisen kova, en usko löytyvän samanlaista heitopussia, mitä viime kauden toinen LePa oli. Pelaajamateriaali on nuorta ja taitavaa. Jokunen pelaaja lähtenyt, mutta mitat täyttäviä korvaajiakin on löytynyt. Veikkaan keskikastin tuntumaan sijoja 6-9, mutta eväät korkeampiinkin sijoihin ovat olemassa.

MU
- Nelosen pronssimitalistit menneeltä kaudelta. Taitavaa ja nopeatempoista futsalia pelaava joukkue. Pienoisena ongelmana Pallokalojen tavoin vähäinen vaihtopelaajien määrä, nyt peliajan pidentyessä on vaikeuksia tiedossa, mikäli ei uusia pelureita löydy. Kolmonen ei kuitenkaan mikään uusi sarja MU:lle, keskikastin sijoitukset kolmosessa ovat mäntsäläläisille tuttuja. Sinne veikkaan heitä nytkin, sijat 5-9

SCH
- Hyvinkääläiset sijoittuivat viime kaudella Kolmosen alempaan keskikastiin sijalle 8. Kuitenkin kohtuu turvallisen matkan päähän putoamisviivasta. Ollut jo monta kautta näissä karkeloissa mukana, sarjataso ei kuitenkaan ole Kolmosesta mihinkään vaihtunut. Sijoitukset vaihdelleet kärkipäästä alempaan keskikastiin tasaisesti. Kärkeen en usko tämän vuotisessa Kolmosessa olevan asiaa, veikataan suuntaa antavasti sijoille 6-10.

SibboV
- Heikko viime kausi Kolmosessa takana, 3-1-7 statseilla onnistuivat välttämään niukasti putoaminen, ja sipoolaiset löytyivät sijalta 10. Nelosen piirimestaruus kaudelta 2009-10. Tämän kauden tasaisessa Kolmosessa voi tulla vaikeuksia, mikäli otteet eivät parane viime kaudesta. Veikkaan viime kauden häntäpää-taistelun saavan jatkoa, sijat 9-12.


Reilu kuukausi ja sitten mennään!

Poissa Santi Cazorla

 • Vilttiketju
 • *
 • Viestejä: 1
  • Profiili
Vs: Uusimaa futsal 2012-13
« Vastaus #2 : 10.10.12 - klo:19:26 »
DODIIIN NYT SE ALKAAAA SITTEN TAAAAS \,,/

http://www.resultcode.fi/sarjat/sarja_sarjatilanne_ja_ottelut_nayta.php?sarja_id=106566&piiri_id=100005

Siinäs on sarja valmis ja heti alkaa eka turnaus nätisti hangossa !

Tervetuloa Välkommen ! ;)