Futsal kulttuuri > Futsal tuomarit

fairplay

<< < (2/3) > >>

moniosaaja:

--- Lainaus käyttäjältä: Jape - 08.01.12 - klo:06:04 ---Miksi tuomarit ei voi sanoa vastustajalle että tämä pitäisi olla fairplaypallo, sensijaan jotkut yrittävät suoraan maalia ja jos/kun se joskus onnistuu niin en todellakaan tiedä mitä siitä seuraa  :(

--- Lainaus päättyy ---

Kerran mulle kouluttaja neuvoi ettei näin voi ohjeistaa pelaajia toimimaan.

potkupalloilija:
Vahinkoja sattuu  ???


Jape:
TÄMÄ OLI TODELLAKIN FAIRPLAY PELAAMISTA, TODELLA HIENOA!!!!!!!!

exj:
Erotuomari ei voi kehottaa pelaajia fair play -tilanteissa toimimaan tietyllä tavalla. Et voi vain sanoa, että miten niissä yleensä toimitaan. Itse kyllä kertoisin aika tarkkaan miten tulee toimia ko. tilanteessa, mikäli epäselvyyksiä ilmenee.

waver:
Tällainen tilanne kävi Suomessa joskus 2000-luvun alussa TPV-Wimbledon harjoitusmatsissa. TPV:n (muistaakseni) Ruoholahti pisti et-pallosta pallon häkkiin ja lähti tuulettamaan. Siinä meinasi tappelu tulla, kun Wimbledonin jätkät meinasivat teilata kyseisen sällin.

Tuomari ei tosiaan voi sanoa, että mitä pelaajien tulisi et-pallossa tehdä, mutta mä ainakin teen aina näin. On sitä tainnut joskus tulla liigapelissä potkaistua et-pallo itsekin pompun kautta maalivahdille syliin toiseen päähän. Erotuomarina siis.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

[*] Edellinen sivu

Vastaa

Siirry pois tekstitilasta