Suomen Futsal > Tampere

Futsalmaalivahti Tampere

(1/2) > >>

batteri:
Jos joku on maalivahdin tarpeessa niin privaa tulemaan. Tällä hetkellä vapaa agentti. Viime kaudella pelasin Tampereen Kolmosta. Nelonen tai Vitonen lienee sopivin. Vain Tampere.

raimojk:
Jos foorumilla saa antaa suosituksia, voin kehaista ketjun aloittajan maalivahtitaitoja. Iso koko yksinään on jo pelote ja positiivinen attribuutti. Yllättävän ketterä. Heitot ovat toisinaan tarkkoja ja maalisyöttöjä tulee usein. Kyseinen maalivahti on jopa onnistunut maalinteossa useasti! Tampereen kauneimmassa joukkueessa Kotareissa batteri on tehnyt 58 pelaamassaan ottelussa tehot 2 + 33!!

Keskittyminen herpaantuu joskus ja silloin potkut lähtevät kattoon. Mutta kelläpä tällä tasolla ei herpaantuisi?

Kaikki tietänevät herran kontribuution Suomifutsalin eteen videoiden muodossa. Hyvän ukon saa joku divariporukka tolppien väliin, jos vaan muistaa tarjota tarpeeksi olutta (battery ei kelpaa).

batteri:
Raimolle kiitokset kehuista. Tässähän ihan tuntee olevansa huippu.... harrastesarjassa. Vieläkin vapaa agentti. Tosin kiireitä on tässä sen verran, että kerkiäiskö edes pelaamaan.

ASC:
Jos Kangasala ei liian kaukana Tampereelta, tervetuloa. Jo huomenna peli Turengissa Exodusta vastaan ja sarja + seurahan on 4div. ja FC Kangasala. Jos kiinnostusta, pistä siirtopaperit samantien vetämään.

batteri:
Jaaha vasta nyt huomasin tämän. Autoton olen niin Kangasalakin on kaukana mulle. Kiitos tarjouksesta kuitenkin. KaVo on sympaattinen serua.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Vastaa

Siirry pois tekstitilasta