Kirjoittaja Aihe: 21.1.2012 KaDy - Mad Max klo 14:00  (Luettu 3632 kertaa)

Poissa Päätuomari

  • Ylläpitäjä
  • Kolmosketju
  • *****
  • Viestejä: 239
    • Profiili
    • FutsalForum.Fi Facebookissa
21.1.2012 KaDy - Mad Max klo 14:00
« : 21.01.12 - klo:13:22 »
Kampuksen Dynamo saa lauantaina vieraakseen Mad Maxin. Ottelu alkaa kello 14.00.

KaDy kova kotijoukkue

Lauantaina 21.1. KaDy-Hirviö isännöi valkeakoskelaista Mad Maxia, joka taistelee vimmatusti paikasta pudotuspeleihin. Maxit ovat keränneet 12:sta pelaamastaan ottelusta 13 pistettä, kun taas liiganelosena porskuttavan Dynamon saldo näyttää lähes tuplaa – 24 pistettä.

Perinteinen futsalin liigajoukkue Mad Max on tällä kaudella onnistunut poimimaan pisteitä vain sarjan tyvipään joukkueilta. KaDy:a vastaankin on tullut jo kertaalleen takkiin, sillä kauden kolmannessa ottelussaan Dynamo kaatoi Maxit vieraissa lukemin 2-4. Edellisessä pelissään KaDy murskasi PoPa:n Monnarilla peräti 9-3, kun taas Mad Maxin oli taipuminen 4-6 –kotitappioon GFT:tä vastaan.

Kun vielä muistetaan, ettei Dynamo ole hävinnyt kotonaan tällä kaudella otteluakaan, niin voidaan epäämättömästi todeta, että lauantain ottelun ennakkosuosikin paineet lepäväät päivänselvästi jyväskyläläisten harteilla. Pystypainiosaamisensa ja taisteluaseentensa avulla Mad Max kykenee kuitenkin haastamaan isompiakin vastustajia; tästä kielivät niukat tappiot niin KaDy:lle, GFT:lle kuin Ilveksellekin.

Vieraiden parhaat pistenikkarit tällä kaudella ovat olleet Timo Kopola (9+9=18) ja Joni Niskavaara (12+5=17). Kadylaisittain pistepörssissä on huomionarvoista se, että Jukka Kytölä (12+13=25) on kirinyt komeasti kahden pisteen päähän pistepörssiä johtavasta Sievin ihmemiehestä, Radik Akhmetkhanovista.

Mad Max on mielenkiintoinen vaste erityisesti KaDy:n Mikko Takalalle, joka muutama vuosi takaperin pelasi ”koskilaisten” riveissä ja oli jopa voittamassa Futsal Cupia vuonna 2008. Vielä on epävarmaa, nähdäänkö ”Roisto” Takalaa lauantain väännössä entistä seuraansa vastaan, sillä vanhaa kunnon keppostelijaa on riivannut viime viikkoina sitkoisa kuumetauti.

http://www.futsal.fi/tiedotearkisto/?num=26071