Kirjoittaja Aihe: TPK-ACE 22.1. Caribia-halli klo 19:00  (Luettu 4014 kertaa)

Poissa Jape

  • Nelosketju
  • **
  • Viestejä: 80
    • Profiili
TPK-ACE 22.1. Caribia-halli klo 19:00
« : 22.01.12 - klo:10:57 »
Panoksia molemmilla
 
Sunnuntaina kello 19.00 alkavassa ottelussa kärkipään sijoituksista kamppaileva TPK isännöi sarjajumbo ACE:ta. Sarjataulukko on kuitenkin hyvin tasainen ja ACE:llakin on sijoituksestaan huolimatta vielä hyvät mahdollisuudet nousta pudotuspeleihin, joten panoksia ottelusta ei puutu. Voitto nostaisi ACE:n vain kolmen pisteen päähän pudotuspeliviivasta. TPK:lle täysi pistepotti puolestaan merkitsisi paikan pudotuspeleissä olevan jo miltei sinettiä vailla.
 
Joukkueet kohtasivat Tampereella lokakuun alussa ja tuolloin TPK haki selvän 6-2-voiton. Vaikka ACE majailee sarjataulukon pohjalla, niin on hyvä huomata että joukkue on pelannut erittäin tasaisia otteluita, eikä kertaakaan ole kärsinyt tuota TPK-ottelua suurinumeroisempaa tappiota.
 
ACE on aloittanut uuden vuoden kahdella niukalla tappiolla, kun TPK:lla on puolestaan koossa kahdesta ottelusta tasapeli. Edellisessä ottelussaan TPK pelasi So-Fon kanssa 5-5 ja joukkueen sisäisen pistepörssin kärki Kai Lempinen paukutti peräti neljä maalia.
 
Suora ottelulähetys Caribia-hallista alkaa hiukan ennen ottelun alkua. Klikkaa itse kanavalle tästä >> Lähetys löytyy ”LIVE”-välilehdeltä.