Suomen Futsal > Tampere

Tampere B-juniorit 2011-2012

(1/2) > >>

Arce:
Tampereen piirin B-junnujen mestaruus on käytännössä kahden kauppa. Lempääläisellä pääasiassa 95-syntyneistä muodostetulla Leki-futis FT:llä ja tamperelaisella TKT:lla on toistaiseksi puhdas peli. Piirinmestaruus ratkenneekin ensi tiistaina, kun nämä joukkueet iskevät yhteen Tampereella.

Tänään Lempäälässä käydyissä otteluissa TP-49 Toijalasta ja Leki-futiksen 96-syntyneistä (+ pari 97-vahvistusta) koottu FS voittivat molemmat ottelunsa Sastamalan FC Vapsia ja Leki-futiksen kolmatta(!) enämpi jalkapalloon keskittyvää harrastejoukkuetta vastaan. FC Vapsi oli liikkeellä yhdellä vaihtomiehellä, ja muutama minuutti ensimmäisen pelin jälkeen ilman sitä ainuttakaan, kun yksi pelaajista loukkaantui.

Arce:
Piirinmestaruus ratkesi käytännössä 24.1, kun taitava TKT peittosi Leki-futis FT:n kärkikamppailussa 6-3. Lempääläinen otteluselostus löytyy osoitteesta http://lekifutis.sporttisaitti.com/joukkueet/futsal/b-pojat-leki-futis-ft-fs/ottelut/. Toinen Leki-futis eli FS ilmoittautui mitalitaisteluun, kun se voitti Ilveksen 26.1 nousemalla tapansa mukaan toisella jaksolla rinnalle ja ohi loppulukemien ollessa 2-6. Ensimmäisellä jaksolla Ilves oli Leki-futista edellä lähes joka tilanteessa. Tarkempi otteluselostus löytyy samasta osoitteesta. Käytännössä Leki-futis FS:n pronssimahdollisuudet ovat teoreettiset, sillä Toijala on samoissa pisteissä, mutta sen maaliero on 15 maalia Lempääläisiä parempi. Lisäksi molemmilla on samanlainen, ainakin paperilla helpohko loppuohjelma.

irish:

--- Lainaus ---Käytännössä Leki-futis FS:n pronssimahdollisuudet ovat teoreettiset, sillä Toijala on samoissa pisteissä, mutta sen maaliero on 15 maalia Lempääläisiä parempi. Lisäksi molemmilla on samanlainen, ainakin paperilla helpohko loppuohjelma.
--- Lainaus päättyy ---
Toijalalla kuitenkin mm. TKT/2 vastassa, joka on esittänyt selviä piristyksen merkkejä sarjan edetessä. Ei siis ole kirkossa kuulutettua, että Toijala matkaa tuosta pelistä kotiin täydet kolme pistettä takataskussa.

irish:
Helmikuun ensimmäisenä lauantaina käytiin Hakkarissa myös Alueliigafinaalin ensimmäinen osaottelu, jossa kohtasivat Tampereen piirin Leki-futis ja Turun piiriä edustava FC Halikko. Halikon esitys oli varsin kesy, eikä ottelu tarjonnut varsinaista jännitysnäytelmää suurilukuiselle yleisölle. Leki takoi tasaiseen tahtiin maaleja hyökkäyspäässä, kun taas Halikko iski päätään Lekin tiiviiseen viuhkapuolustukseen. Loppunumerot oikeutetut 9-1. Finaaleissa on käytössä "Uefa-formaatti", eli maalieron ollessa tasan vierasmaalisääntö ratkaisee voittajan. Ensimmäisen ottelun perusteella voin kuitenkin melko vankasti sanoa, että maaliskuun alussa mestaruusjuhlia juhlitaan Lempäälässä.

ASC:
Jep jep, ja hopea varmistui jo ilmoittautumisella  :)

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Vastaa

Siirry pois tekstitilasta