Suomen Futsal > Suomi-Futsalin historiaa

Futsal-Liigan legendat - ainesta joksikin suuremmaksi

<< < (2/5) > >>

batteri:

--- Lainaus käyttäjältä: Al Futs - 07.02.12 - klo:15:47 ---
--- Lainaus käyttäjältä: batteri - 27.01.12 - klo:15:37 ---Lisäänpä siis äänestyksen ja ensimmäisen itse tietenkin valitsen äänestykseen pääsevät. Jatkossa muutkin voivat ehdottaa henkilöitä.
Futsal-legenda Tammikuussa 2012. Futsal Hall of Fame Finland.
Ajattelin, että voisimme valita kuukausittaisen FutsalForumin valitseman Futsal-legendan. Hänet palkittaisiin, jollakin arvomerkillä ja perään vielä julkaistaisiin haastattelu.

--- Lainaus päättyy ---

Jokos tästä on se äänestys jossakin?

Nimiä on jonkin verran mielessä, mutta tuskin niitä kauaa riitä joka kuukausi palkittavaksi. Joku raja legenda-sanan käytölläkin täytyy olla.

--- Lainaus päättyy ---
Jäin odottamaan hedelmällisempää keskustelua. Ja oikeassa olet. Legenda-sana ei saa kärsiä inflaatioita, joten tarkat kriteerit tarvitsisi määritellä.

Prässäävä Target:
Pasi toki on Legenda pistetehtailun saralla, mutta jos pitäisi yksittäisiä pelaajia nimetä, jotka ovat olleet sekä kotimaan kehityksen, että maajoukkueen menestyksen saralla tärkeitä miehiä, niin katseet tulee suunnata seuraaviin pelaajiin.

1. Risto Salmi
Mies, joka huhujen mukaan nousi maajoukkueeseen Sihvosen soittaessa mukaan. Tuolloin futsaltaustaa ei juurikaan ollut. Siitä lähti menestystarina, joka hakee vertaistaan. Voittanut kaiken mahdollisen Suomifutsalissa, tekee pinnoja vuodesta toiseen, ja on äärimmäisen liukas pelaaja pidettäväksi ihan kenelle tahansa. Maajoukkueen suurimpien turnausten takuumiehiä, ja Riden loukkaantuminen viime kaudella viimeisissä peleissä näkyi myös isona aukkona maajoukkuetoiminnassa.

2. Teemu Terho
Voittanut kaiken. Tehnyt sen kahdessa seurassa. Maajoukkueen terävintä kärkeä muutama vuosi sitten, mutta nyt alkaa jalka painaa. Puolustuspään pioneereja.

ronning:
Mites kaksikko Jani Modig ja Panu Autio, riittääkö ikä ja näytöt legendoiksi vielä?

Modigilla reilusti pelejä maajoukkueessa kapteenina ja pyttyjä kaapin täydeltä GFT:stä.
Autio ensimmäinen ammattilainen ulkomailla, eniten maaleja maajoukkueessa ja parit pytyt GFT:ssä.

Al Futs:
Ehkä pitää jonkunlaisia kriteerejä luoda. On olemassa eläviä (aktiivisesti pelaavia) legendoja ja sitten legendoja, jotka eivät enää paistattele parrasvaloissa.

Jos itse saisin päättää, niin nimeäisin alkuun futsal-liigan legendoiksi pelaajia, jotka eivät enää pelaa futsal-liigassa (tai futsal-ykkösessä). Tämä on tietysti hieman hankalaa, sillä futsalia on pelattu Suomessa niin vähän aikaa. Mutta kyllä historiasta löytyy suuria nimiä ja suuria persoonia.

Tämä karsisi aiemmin mainituista ainakin Nevanperän, Aaltosen, Salmen, Terhon, Modigin ja Aution.

Niku:

--- Lainaus käyttäjältä: ronning - 08.02.12 - klo:12:55 ---Mites kaksikko Jani Modig ja Panu Autio, riittääkö ikä ja näytöt legendoiksi vielä?

Modigilla reilusti pelejä maajoukkueessa kapteenina ja pyttyjä kaapin täydeltä GFT:stä.
Autio ensimmäinen ammattilainen ulkomailla, eniten maaleja maajoukkueessa ja parit pytyt GFT:ssä.

--- Lainaus päättyy ---

Modig löytyy myös allekirjoittaneen listan kärkipäästä. GFT:ssäkin tehot 109+130. Myös Autio on hieno pelaaja ja varmasti ansaitsee tämän arvon ainakin jossain vaiheessa.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

[*] Edellinen sivu

Vastaa

Siirry pois tekstitilasta