Vastaa

Varoitus: tähän aiheeseen ei ole vastattu yli 120 päivään.
Jollet ole varma että haluat vastata juuri tähän, harkitse uuden aiheen aloittamista.
Nimi:
Sähköposti:
Aihe:
Otsikon ikoni:

Varmistus:
Kirjoita kuvassa näkyvät kirjaimet
Kuuntele kirjaimet / Pyydä uusi kuva

Kirjoita kuvassa näkyvät kirjaimet:
Onko Litmasen etunimi Pertti vai Jari?:

Oikotiet: paina alt+s lähettääksesi viestin, tai alt+p esikatsellaksesi


Yhteenveto

Kirjoittanut: Niku
« : 17.03.12 - klo:17:01 »

Aika perusvoitto GFT:lle PoPasta 5-1. Tulos ei kuitenkaan riittänyt runkosarjan kakkostilaan, kun TPK menetti johtonsa Jyväskylässä. Myös PoPa säilyi sarjassa, sillä Loiske ei pystynyt venymään voittoon Oulussa.
Kirjoittanut: Niku
« : 16.03.12 - klo:21:47 »

Tossa GFT:n omien sivujen ennakko:
Lainaus

Porilainen Päätöskierroksella

15.03.2012

GFT kohtaa Porin Palloilijat runkosarjan päätöskierroksella. Ottelussa on vielä jonkin verran panosta. GFT:llä on mahdollisuus runkosarjan kakkospaikalle, mutta sija ei ole enää vain omissa tossuissa vaan siihen tarvitaan TPK:n apuja. PoPalla sarjapaikka on käytännössä jahtisiivuna, vaikka pientä karsintapeikkoa on porilaisilla sinipaidoissaan.

Leppävaarassa tullaan varmasti näkemään värikäs ottelu, jossa viihdykettä piisaa palloilunälkään. Syyskierroksella Porissa GFT vei pisteet lukemin 3-6 (2-3).

Kultaisten kokoonpanosta puuttuu koko loppukauden taistelija- ja taiteilijasielu Aki Miettinen, jonka jalat sanoivat sopimuksen irti jo TP-Kaarle ottelussa. Koko kausi olikin treenattu ja pelattu teipin voimalla. Nyt nilkka on operoitu ja kuntoutus on alkanut.

Myös Pekka Sihvola on todennäköisesti poissa koko loppukauden, koska hän keskittyy ammattiinsa jalkapalloon. Lisäksi Ville Spangarilla on alaraajavamma ja hän huilaa ainakin PoPa -ottelun.

GFT:n valmennuksesta vastaavat lauantaina pelaajamanagerit Teemu Terho ja Jarkko Reinikka.

Tervetuloa lauantaina klo 15:00 nauttimaan palloilusta ja tarkistamaan GFT:n hiukan muokattu kokoonpano!
Kirjoittanut: G-Woima
« : 16.03.12 - klo:21:00 »

Kirjoittanut: Shamaani1
« : 14.03.12 - klo:15:53 »

Batteri tiedätkö onko torvinen loukkaantunut vai leputetaanko? Jos loukkaantunut niin kuinka pitkäksi aikaa?
Kirjoittanut: batteri
« : 14.03.12 - klo:13:46 »

Ilves FS ennakoi lauantain SoFo-vierailuaan. Kokoonpanosta sivussa ainakin Torvinen ja Nyblom. Pistepörssin voitosta taistelee kolme Ilves-peluria.
Lainaus
Runkosarjan viimeinen kierros vie Somerolle

-14.03.2012 13:33:09

Runkosarjan voiton jo varmistanut Ilves FS matkustaa viimeisellä kierroksella Somerolle, jossa vastassa on Somero-Forssa Futsal. Ilves pääsee otteluun ilman paineita ja päävalmentaja Petteri Pulkkinen onkin päättänyt huilauttaa paria avainpelaajaa ottelussa. Vastassa on hyvän kauden pelannut liigadebytantti, joka välttäisi tasapelillä liigakarsintaan joutumisen. (Kuva Jussi Lahtinen)

Runkosarjan voiton jo viime kierroksella ratkettua käydään lauantain pelissä toiset taistelut. Tasapeli riittäisi varmistamaan So-Fo:n liigapaikka myös ensi kaudeksi. Ilveksen voittaessa ottelun joutuu So-Fo jännittämään miten muiden paikkakuntien peleissä käy.

Ilves-ringin sisällä kamppaillaan sen sijaan runkosarjan voitosta. Pistepörssiä johtava Timur Inapshba (kuvassa vasemmalla), toisena oleva Antti Teittinen (keskellä) ja neljättä sijaa pitävä Joni Pakola (oikealla), ovat kolmen pisteen sisällä. Iskuetäisyydellä ovat myös kolmantena oleva Loiskeen Toni Järvinen ja Tervareiden Oskari Tervo, joten pistepörssin voitto menee todennäköisesti jollekin näistä viidestä pelurista. Pakola varmisti viime kierroksella itselleen Futsal-Liigan Veikkauspörssin voiton, joten Ilveksellä on mahdollisuus puhdistaa Futsal Gaalan pöytä palkinnoista.

Runkosarjan voiton jo varmistaneen Ilveksen päävalmentaja Petteri Pulkkinen on kääntänyt katseensa jo pudotuspeleihin:
"Lähdemme vapautuneesti pelaamaan Somerolle. Hienon runkosarjan ovat jätkät vetäneet ja harmi kun mestaruutta ei jaeta suoraan runkosarjan jälkeen.", virnistelee Pulkkinen.

"Ei vaan, pian alkavat kauden tiukimmat pelit ja me olemme silloin valmiina. So-Fo peliin huilivuoron saavat kapteeni Torvinen sekä targettina hääräävä Nyblom. Peli on myös viimeinen näyttöpaikka ennen playoffeja, joten pudotuspelien peliajasta kiinnostuneilla luulisi löytyvän intoa näyttää osaamistaan. Pari joukkueen sisäistä tavoitettakin ottelussa on, mutta niiden sisältö pysyköön meidän tiedossa. Pelin jälkeen odottavassa saunaillassa puhutaan sitten runkosarjan jälkipelit ja puhdistetaan kehot ja mielet uuden haasteen edessä.", kommentoi Pulkkinen.

Avainpelaajien lepuutus avaakin So-Fo:lle paikan päättää kausi komeaan peliin runkosarjan kärkeä vastaan. Jo joukkueiden viime kohtaaminen Spiral-hallilla oli tasainen. Ilves karkasi ottelussa 2-0 johtoon, mutta So-Fo puristi pelin väkisin tasoihin Mikko Matinaron kahdella osumalla. Lopulta Ilves puristi ottelusta 5-3 voiton, mutta helpolla pisteet eivät tulleet. Matinaron lisäksi So-Fo:n tehokkaimpia pelaajia ovat olleet Juho Pettersson (19+12) sekä alkukaudesta kovaan tahtiin maaleja naputellut targetti Vladislav Gussev (16+4).

Lauantaisen kierroksen jälkeen alkavat Futsal-Liigan pudotuspelit, joissa Ilves kohtaa puolivälierissä joko TP-Kaarlen tai Mad Maxin. Ilves aloittaa puolivälierät kotiottelulla lauantaina 24.3. ja sunnuntaina 25.3. on vieraspeli. Välieräpaikkaan tarvitaan kaksi voittoa, joten tarvittaessa kolmas osaottelu pelataan keskiviikkona 28.3. Ilveksen kotihallissa.
Kirjoittanut: Jape
« : 13.03.12 - klo:13:13 »

Pistetään maanantain kuluksi spämmäten mietteitä runkosarjan päätöskierroksen otteluista:

ACE - TP-Kaarle

Asetelma: ACE tarvitsee karsijan paikalle kivutakseen voiton, eikä sekään välttämättä enää riitä. Kaarle sijoittuu hävitessäänkin todennäköisesti sijalle seitsemän. ACE:n otteluissa ei ole maaleilla juhlittu, kun taas Kaarlella on ollut tapana pelata avoimien ovien matseja, mielenkiintoinen lähtökohta otteluun, jossa pakkovoitto hiertää nimenomaan puolustamaan erikoistunutta osapuolta. Futiskausi painaa päälle Kaarlen pelaajistossa, raavitaanko merkityksettömään matkaotteluun parasta mahdollista kokoonpanoa? 

Arvio: ACE ottaa kolme pistettä ja jää odottelemaan lopputulosta Oulusta.

GFT - PoPa

Asetelma: GFT:llä mahdollisuus nousta vielä runkosarjan kakkoseksi ja varmistaa kotietu välieriin saakka, mutta se vaatii oman voiton ohella apuja turkulaisilta. Puolivälierissä on joka tapauksessa edessä todennäköinen reissu pohjoiseen. PoPa taasen varmistaisi tasapelillä sarjapaikkansa, mutta tappion tullen karsinnat kutsuvat mikäli Loiske hakee voiton Oulusta.

Arvio: GFT pyörittelee selvän voiton, mutta aivan säädyttömiin numeroihin saakka tuskin mennään.

KaDy - TPK

Asetelma: Päätöskierroksen huippuottelu. KaDy varmistaa voitolla runkosarjan kakkostilan ja todennäköisesti siihen riittää tasapelikin (GFT:n tulisi tässä tapauksessa Dynamon ohittaakseen voittaa PoPa vähintään 12 maalilla). TPK:lla puolestaan vielä saumat ohittaa voitolla Sievi ja riistää heiltä kotietu puolivälieriin, mutta vain siinä tapauksessa ettei Sievi voita tahollaan Mad Maxia. KaDyn ja TPK:n yhteinen liigataival on hyvin tasainen, turkulaisten ollessa niukasti niskan päällä rekordilla 2-2-1. Kahden vuoden takaista TPK:n 7-2-kotivoittoa lukuuottamatta ei keskinäisissä otteluissa ole saatu yhtä maalia suurempaa eroa. Kuluvan kauden ensimmäinen kohtaaminen loppiaisena Samppalinnassa oli sen verran fyysinen ja kiivastunnelmainen tilaisuus, että sen jälkimakua voi olla kielellä vielä lauantaina Monnarillakin. 

Arvio: KaDy on tällä kertaa voittovuorossa kääntäen tiiviin ja vähämaalisen ottelun nimiinsä maalin-kahden marginaalilla.

Mad Max - Sievi Futsal

Asetelma: Mad Maxilla on voittaessaan mahdollisuus kivuta sijalle seitsemän ja välttyä Ilveksen kohtaamiselta. TPK:n puolivälierissä kohtaava Sievi hakee kolmea pistettä, sillä se ei ole vielä varmistanut kotietua jäätyään kahden komean vierasvoiton jatkeeksi viime lauantaina kotisalissaan tasapeliin ACE:n kanssa.

Arvio: Sievi on kompuroinut kauden mittaan useamman kerran ”helpompien” vastustajien kanssa, mutta tällä kertaa motivaatio ja tasoero painavat vaa´assa sen verran, että tarvittavat kolme pistettä lähtevät matkaan kahden-kolmen maalin voitolla.

SoFo - Ilves FS

Asetelma: Kierroksen merkityksettömin ottelu sarjataulukon kannalta. Somero voi toki joutua vielä karsimaan, mutta tämä vaatisi oman tappion ohella venymistä sekä Loiskeelta että PoPalta, jota pidän epätodennäköisenä tapahtumakulkuna. Runkosarjan voiton varmistanut Ilves voi antaa minuutteja ja mainetekoja kulisseissa olleille pelaajilleen.

Arvio: Ilveksellä on tältä kaudelta tilillään jo useampi murskavoitto ja tässä on edellytykset vielä yhdelle. Vierasjoukkue järjestää pöytäkirjaan tilkettä ainakin tusinan maalin verran

Tervarit - Loiske

Asetelma: Alavireiset Tervarit eivät saa puolivälieriin vastaansa toivomaansa Sieviä, vaan sijoittuvat runkosarjassa sijalle kuusi. Vaikka ottelun tuloksella ei Tervareille varsinaista merkitystä olekaan, niin tappioputki halutaan varmasti Oulussa poikki ennen pudotuspelejä. Loiskeella on sen sijaan selvät sävelet: voitolla vältettäneen karsinnatkin, muussa tapauksessa suora putoaminen uhkaa vakavasti.

Arvio: Hankala peli veikattavaksi. Loiskeen ”motivaatioylivoimasta” huolimatta povaan Tervareiden nostavan päätään kotivoiton verran .

Loistava alustus, tälläisiä lisää.
Kirjoittanut: Milky Way Moses
« : 12.03.12 - klo:13:49 »

Ilveksellä on vielä voitettavaa runkosarjassa, joten eiköhän So-Fo-otteluun lähdetä täysillä.

Joo, en epäilekään että takki auki mentäisiin tai etteikö taso "ykköstykkien" takana riittäisi. Kun tuo SoFon puolustus-/maalivahtipeli ei ole aina sitä ihan parasta mahdollista ollut, niin en pitäisi rumiakaan lukemia yllättävinä.

Kirjoittanut: batteri
« : 12.03.12 - klo:13:38 »

Ilveksellä on vielä voitettavaa runkosarjassa, joten eiköhän So-Fo-otteluun lähdetä täysillä. Toki kokeiluja tehdään ja valmistaudutaan pudotuspeleihin. Parasta olisi, että So-Fo pistäisi Ilveksen tiukille, sillä mitään 11-0 pelejä ei tarvita enää yhtään vaan samanlaisia pelejä kuin on TPK, GFT ja KaDy-pelit olleet.
Kirjoittanut: Milky Way Moses
« : 12.03.12 - klo:13:27 »

Pistetään maanantain kuluksi spämmäten mietteitä runkosarjan päätöskierroksen otteluista:

ACE - TP-Kaarle

Asetelma: ACE tarvitsee karsijan paikalle kivutakseen voiton, eikä sekään välttämättä enää riitä. Kaarle sijoittuu hävitessäänkin todennäköisesti sijalle seitsemän. ACE:n otteluissa ei ole maaleilla juhlittu, kun taas Kaarlella on ollut tapana pelata avoimien ovien matseja, mielenkiintoinen lähtökohta otteluun, jossa pakkovoitto hiertää nimenomaan puolustamaan erikoistunutta osapuolta. Futiskausi painaa päälle Kaarlen pelaajistossa, raavitaanko merkityksettömään matkaotteluun parasta mahdollista kokoonpanoa? 

Arvio: ACE ottaa kolme pistettä ja jää odottelemaan lopputulosta Oulusta.

GFT - PoPa

Asetelma: GFT:llä mahdollisuus nousta vielä runkosarjan kakkoseksi ja varmistaa kotietu välieriin saakka, mutta se vaatii oman voiton ohella apuja turkulaisilta. Puolivälierissä on joka tapauksessa edessä todennäköinen reissu pohjoiseen. PoPa taasen varmistaisi tasapelillä sarjapaikkansa, mutta tappion tullen karsinnat kutsuvat mikäli Loiske hakee voiton Oulusta.

Arvio: GFT pyörittelee selvän voiton, mutta aivan säädyttömiin numeroihin saakka tuskin mennään.

KaDy - TPK

Asetelma: Päätöskierroksen huippuottelu. KaDy varmistaa voitolla runkosarjan kakkostilan ja todennäköisesti siihen riittää tasapelikin (GFT:n tulisi tässä tapauksessa Dynamon ohittaakseen voittaa PoPa vähintään 12 maalilla). TPK:lla puolestaan vielä saumat ohittaa voitolla Sievi ja riistää heiltä kotietu puolivälieriin, mutta vain siinä tapauksessa ettei Sievi voita tahollaan Mad Maxia. KaDyn ja TPK:n yhteinen liigataival on hyvin tasainen, turkulaisten ollessa niukasti niskan päällä rekordilla 2-2-1. Kahden vuoden takaista TPK:n 7-2-kotivoittoa lukuuottamatta ei keskinäisissä otteluissa ole saatu yhtä maalia suurempaa eroa. Kuluvan kauden ensimmäinen kohtaaminen loppiaisena Samppalinnassa oli sen verran fyysinen ja kiivastunnelmainen tilaisuus, että sen jälkimakua voi olla kielellä vielä lauantaina Monnarillakin. 

Arvio: KaDy on tällä kertaa voittovuorossa kääntäen tiiviin ja vähämaalisen ottelun nimiinsä maalin-kahden marginaalilla.

Mad Max - Sievi Futsal

Asetelma: Mad Maxilla on voittaessaan mahdollisuus kivuta sijalle seitsemän ja välttyä Ilveksen kohtaamiselta. TPK:n puolivälierissä kohtaava Sievi hakee kolmea pistettä, sillä se ei ole vielä varmistanut kotietua jäätyään kahden komean vierasvoiton jatkeeksi viime lauantaina kotisalissaan tasapeliin ACE:n kanssa.

Arvio: Sievi on kompuroinut kauden mittaan useamman kerran ”helpompien” vastustajien kanssa, mutta tällä kertaa motivaatio ja tasoero painavat vaa´assa sen verran, että tarvittavat kolme pistettä lähtevät matkaan kahden-kolmen maalin voitolla.

SoFo - Ilves FS

Asetelma: Kierroksen merkityksettömin ottelu sarjataulukon kannalta. Somero voi toki joutua vielä karsimaan, mutta tämä vaatisi oman tappion ohella venymistä sekä Loiskeelta että PoPalta, jota pidän epätodennäköisenä tapahtumakulkuna. Runkosarjan voiton varmistanut Ilves voi antaa minuutteja ja mainetekoja kulisseissa olleille pelaajilleen.

Arvio: Ilveksellä on tältä kaudelta tilillään jo useampi murskavoitto ja tässä on edellytykset vielä yhdelle. Vierasjoukkue järjestää pöytäkirjaan tilkettä ainakin tusinan maalin verran

Tervarit - Loiske

Asetelma: Alavireiset Tervarit eivät saa puolivälieriin vastaansa toivomaansa Sieviä, vaan sijoittuvat runkosarjassa sijalle kuusi. Vaikka ottelun tuloksella ei Tervareille varsinaista merkitystä olekaan, niin tappioputki halutaan varmasti Oulussa poikki ennen pudotuspelejä. Loiskeella on sen sijaan selvät sävelet: voitolla vältettäneen karsinnatkin, muussa tapauksessa suora putoaminen uhkaa vakavasti.

Arvio: Hankala peli veikattavaksi. Loiskeen ”motivaatioylivoimasta” huolimatta povaan Tervareiden nostavan päätään kotivoiton verran .
Kirjoittanut: Pikki
« : 11.03.12 - klo:20:10 »

Loiske saattaa saada Oulusta pinnoja vai mikä on Tervarien motivaatio peliin? Onko vielä saumoja johonkin päin???

Ei Tervareilla ole saumoja runkosarjassa ylös tai alaspäin. Jää siis runkosarjassa kuudelle sijalle, joten vastustajana on PlayOffeissa joko KaDy tai GFT...
Veikkaan ettei motivaatio ole kovin huipussa...
Kirjoittanut: G-Woima
« : 11.03.12 - klo:13:00 »

Melkolailla jäi vielä panosta pohjalle viimeiselle kierrokselle.

PoPa 18p.
--------------
Loiske 15p.
---------------
ACE 13p.

PoPa ei putoo suoraan mutta Loiske saattaa saada Oulusta pinnoja vai mikä on Tervarien motivaatio peliin? Onko vielä saumoja johonkin päin??? ACE:n en usko saavan kolmea pinnaa ja PoPa ei valitettavasti hae pisteitä Geftiltä.

Mun veikkailut lopputulemasta:
PoPa 18p.
--------------
Loiske 16p.
--------------
ACE 14p.

Kirjoittanut: Jape
« : 04.03.12 - klo:18:40 »

Kyllä se ajan tasalla on jos päivittelee (=

Aivan :)
Kirjoittanut: Shamaani1
« : 04.03.12 - klo:18:38 »

Kyllä se ajan tasalla on jos päivittelee (=
Kirjoittanut: Jape
« : 04.03.12 - klo:17:58 »

Kiitos jorma. Siellähän se piileksi ;)

Ja vielä www.futsal.fi (jos sattuu olemaan ajan tasalla ;D)
Kirjoittanut: Shamaani1
« : 04.03.12 - klo:13:56 »

Kiitos jorma. Siellähän se piileksi ;)