Vastaa

Varoitus: tähän aiheeseen ei ole vastattu yli 120 päivään.
Jollet ole varma että haluat vastata juuri tähän, harkitse uuden aiheen aloittamista.
Nimi:
Sähköposti:
Aihe:
Otsikon ikoni:

Varmistus:
Kirjoita kuvassa näkyvät kirjaimet
Kuuntele kirjaimet / Pyydä uusi kuva

Kirjoita kuvassa näkyvät kirjaimet:
Onko Litmasen etunimi Pertti vai Jari?:

Oikotiet: paina alt+s lähettääksesi viestin, tai alt+p esikatsellaksesi


Yhteenveto

Kirjoittanut: Niku
« : 15.04.13 - klo:17:50 »

Ja pelit jatkuu viimeiseen asti. GFT:lle voitot launtaina 3-1 ja sunnuntaina 3-8 jatko-ottelun jälkeen.
Kirjoittanut: Niku
« : 09.04.13 - klo:12:04 »

Ilves otti jo toisen kiinnityksen mestaruuteen sunnuntaina. Tällä kertaa GFT kaatui numeroin 6-3. Lauantaina mennään taas, toivottavasti ei kuitenkaan viimeistä kertaa tällä kaudella.
 
Kirjoittanut: Niku
« : 07.04.13 - klo:14:04 »

Eilen lähti finaalit käyntiin Espoossa. Porukkaa tuntui olevan hyvin paikalla ja istumapaikkoja ei tainnut kaikille rittää. Itse pelin GFT aloitti varsin vahvasti, mutta kun paikat jäivät käyttämättä, niin Ilves iski puoliajan loppuun 0-1 johtomalin.

Toisen puoliajan alun Ilves oli vahvimmillaan ja siirtyi nopeaan tahtiin jo 0-3 johtoon. GFT yritti tämän jälkeen saada kiriä aikaiseksi, mutta varsinkaan tasakentällisin ei maalipaikkoja juurikaan tullut. Kun kahdeksisen minuuttia oli pelikellossa jäljellä GFT otti maalivahdin pois ja alkoi pyörittää 5:llä 4:ää vastaan. Pari hyvää paikkaa tulikin, mutta tolppaa lähemmäs ei Gefti päässyt.

Ilves sen sijaan sai yhden hyvän vastaiskun, missä Kettu Salmi joutui repimään läpipäässeeltä Timurilta vahdin pois. Tästä ulosajo ja GFT:n kiri keskeytyi pariksi minuutiksi jäähyn takia. Ilves pelasi aikaa kellosta pois ja kun GFT sai nipun täysilukuiseksi aikaa oli jäljellä noin minuutti. Yhden maalin joukkue sai lopussa aikaiseksi ja sekin tuli vasta 2 sekuntia ennen loppua. Näin loppulukemat GFT-Ilves olivat 1-3.

Tänään homma jatkuu Tampereella, mestaruuteen tarvitaan kolme voittoa.

Pronssiottelussa KaDy voitti Sievin 8-4. Vielä minuutti ennen loppua tilanne oli vain 5-4 Kadylle. Pronssit siis Jyväskylään!
Kirjoittanut: Niku
« : 23.03.13 - klo:23:09 »

GFT kuittasi keskiviikon tappionsa samoin numeroin. Eli GFT-Sievi 8-0 ja GFT finaaliin Ilves FS:ää vastaan.
Kirjoittanut: Niku
« : 20.03.13 - klo:20:44 »

Tänään

Ilves FS-KaDy 1-0 ja Ilves finaaliin kahdella voitolla.

Sievi-GFT peräti 8-0  :( ja tässä parissa tarvitaan vielä kolmas peli.
Kirjoittanut: Niku
« : 17.03.13 - klo:12:36 »

Eilinen GFT:n peli oli yksi huikeimmista peleistä mitä olen nähnyt.  :)

GFT-Sievi välierä alkoi Sievin totaalisella dominoinnilla. Joukkue käytti paikkansa hyvällä prosentilla ja puolusti kurinalaisesti. Tauolle mentiin vieraiden selkeässä 0-4 johdossa.

Toisen puoliajan alkuun GFT teki tärkeän kavennuksen, 1-4. Sitten mentiin pitkä tovi tasaisesti, kunnes GFT otti aikalisän ja maalivahdin pois n. 8 minuuttia ennen loppua. Kavennus 2-4:ään tuli suhteellisen nopeasti, mutta seuraavaa maalia saatiin odottaakin sitten viimeiselle minuutille asti.

45 sekuntia ennen loppua GFT sai rankkarin ja 3-4 kavennus oli tosiasia. Heti seuraavasta hyökkäyksestä tasoitus ja 4-4 numeroissa jatko-otteluun. Sievillä oli muutama loistava sauma iskeä tyhjiin ratkaiseva maali ennen näitä viimeisen minuutin onnistumisia.

Jatko-otteluun GFT sai salama-alun. 16 sekuntia pelattuna ja Henkku viimeisteli 5-4 johtomaalin.
Sievi otti vuorostaan maalivahdin pois ja GFT rankaisi lopussa vielä kahdesti tyhjiin. Ensin Sihvolan osuessa ja tämän jälkeen Autio teki ottelun neljännen maalinsa. Ottelu päättyi lopulta siis kultaisten 7-4 voittoon.

Toisessa välierässä runkosarjan suvereeni ykkönen kohtasi kolme mestaruutta putkeen voittaneen Ilves FS:n. Tämä ottelu päättyi Ilveksen 0-2 voittoon.

Näin Ilves ja GFT ovat voiton päässä finaalista, mutta KaDy ja Sievi eivät ole vielä viimeistä sanaansa sanoneet.

Välierät jatkuvat keskiviikkona, Ilveksen ja Sievin isännöiminä.
Kirjoittanut: Niku
« : 13.03.13 - klo:22:31 »

GFT viimeisenä välieriin.

Välieräparit:

KaDy-Ilves FS

GFT-Sievi
Kirjoittanut: Niku
« : 10.03.13 - klo:21:14 »

Ilves, Sievi ja KaDy välieriin. GFT ja KylVe ratkovat viimeisen paikan ilmeisesti torstaina.
Kirjoittanut: Niku
« : 09.03.13 - klo:17:59 »

GFT:n pelin kävin katsomassa. Aika suvereeni esitys kotijoukkueelta. Ensimmäinen maali tuli n. puolen minuutin kohdalla. KylVen paras paikka tasoitukseen tuli nopean hyökkäyksen jälkeen, mutta pallo tolppaan. Tämän jälkeen GFT karkasi 3-0 taukojohtoon ja lisäsi vielä parilla maalilla etumatkaa toisella puoliajalla. KylVellä ei juurikaan ollut edes paikkoja. Lopputulos varsin selkeä 5-0.
Kirjoittanut: Niku
« : 09.03.13 - klo:11:27 »

Tänään alkaa taistelu mitaleista. Mukana on kahdeksan joukkuetta ja kahdella voitolla edetään puolivälieristä välieriin. Puolivälieräparit:

KaDy - Mad Max
GFT - KylVe
Sievi Futsal - SoFo
Ilves - TPK