Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - ronning

Sivuja: [1] 2 3
1
Mielenkiintosesti meni ristiin kyllä jatkomatsit ja tänään ratkotaan kaikki jatkoon menevät jengit.
Oma veikkaus semi-finaalipareista seuraava: Italia-Espanja ja Brasilia-Kolumbia eli mantereiden välinen jaottelu säilyy. Luvassa huikea finaalimatsi siis

edit: parit meneekin ristiin eli Italia-Brasilia ja Espanja-Kolumbia...

2
Futsal varusteet / Vs: Kinesioteippaus
« : 05.08.12 - klo:16:50 »
"So far there is no scientific evidence that elastic therapeutic taping produces clinically significant benefits."

3
Futsal varusteet / Vs: Futsal-fasiliteetit
« : 01.08.12 - klo:22:29 »
Ekana tulee mieleen Sievin hallin puutteet eli kiva jos sinne mahtuisi muutakin kuin pelikenttä! :)

4
Täysin käsittämätön isku kyynärpäällä tervari pelaajan kasvoihin tilanteen ulkopuolella.

Tervarien hitsauslasit päässä? Tuo "isku" näytti kyllä enemmän peruspallonsuojauskäsienlevitykseltä. Tokihan siinä selkeä kontakti oli, mutta ei tahallisuutta. Keltainen olisi varmasti ollut riittävä tuomio, tiiä sitten miten dumari tilanteen näki taas kolmannesta vinkkelistä. Hieman tyly päätös, kun sarjan paras pelaaja heitetään eka jaksolla ulos.

Samoin ihmetyttää tuomarien virheiden viheltämättömyys Sievin kolmen eka jakson virheen jälkeen (peliä pelattuna max 5 min), vaikka nähtiin vaikka minkälaisia liukumisia ja tönimisiä. Toisella jaksolla sai myöskin liukua vähän arveluttavasti ilman vihellyksiä.

Eipä siinä, parempi joukkue voitti ottelun. Sievin nuorilla on vielä opettelemista, ja tänään Tervarit näytti selkeästi miten pitää pelata ja luoda tilanteita. Sievin harvoista laukauksista kaikki menivät Keskisen syliin tai metritolkulla ohi.

5
Joukkueet / Vs: Sievi Futsal 2011-2012
« : 06.03.12 - klo:13:35 »
Palkintoraati ilmeisesti katteli jotain toista peliä

Kiitos palautteesta  ;)
Ole hyvä!   ;D

Nämähän ovat makuasioita. Lähes jokaisen Tervareiden kotipelin tällä kaudella nähneenä Rizvanin suoritus yritteliäänä pelaajana pisti silmään lauantaina. Ykkösketjun tehottomuus tekopaikoissa oli ainakin omasta mielestäni miinus ja eivätkä esimerkiksi Tervon parhaat ominaisuudet päässeet esiin tässä ottelussa.

Kokonaisuudessaan nopeita hyökkäyksiä oli yllättävän vähän. Sen sijaan ottelussa korostuivat mielestäni pitkät pallonhallinnat ja pallonpyörittely kaukana maalista. Varsinaisia vaarallisia maalintekopaikkoja oli ottelussa yllättävän vähän. Kertooko tämä sitten tarkasta pelistä tai jostain muusta on toisten analysoitavissa. ummallakin joukkueella oli kuitenkin paikkoja tehdä lisämaaleja ja peli olisi hyvinkin voinut olla Tervareiden paremmalla viimeistelyllä eri, mutta kun palloa ei saada maaliin ei voi valittaa. Siinä mielessä parempi joukkue voitti.  Sievin Rissanen otti varsinkin ensimmäisellä jaksolla tärkeitä torjuntoja ja oli joukkueen parhaita. Tervareiden Keskiselle sattui pari virhettä ja ne heikon viimeistelytaidon ohella käänsivät lopulta pelin Sieville.

Semmoista.

Siinä olet ainakin oikeassa, että makuasioitahan nämä lopulta on. Mun mielestä Rizvani (taas vaihteeksi) pilasi pelinsä turhilla jupinoilla tuomarille ja käymällä kierroksilla tärkeillä hetkillä. Hyvä päivänä pystyy melkeen yksin ratkoon matseja. Tervo puolestaan ei turhaan suuta soita, pelaa mielestäni tilanteet yleensä aina "oikein", mutta tällä kertaa ei palkintoa maalien muodossa tullut. Vaarallisten tekopaikkojen puute kertoo melkein suoraan pelin tasosta eli tarkkaa puolustustyöskentelyä molemmilta (ja erityisesti suosikki-Rissaselta!).

Toivottavasti joukkueet kohtaavat pleijareissa, niin saadaan tätä herkkua lisää!  8)

6
Joukkueet / Vs: Sievi Futsal 2011-2012
« : 05.03.12 - klo:14:36 »
Tämähän ei pidä aivan paikkaansa, sillä erityistä ottelun parasta pelaajaa ei mielestäni varsinaisesti nimetty, mutta sellaiseksi voi halutessaan tulkita kolme veikkaustäppää saaneen Alasuutarin. Rissasessa Sievillä näyttäisi kyllä olevan maalivahti jonka avulla voi voittaa suuria.

Parhaat pelaajat
Koti: Adrian Rizvani.
Vieras: Juho Alasuutari.
Kulta: Juho Alasuutari, Sievi Futsal.
Hopea: Matti Rissanen, Sievi Futsal.
Pronssi: Adrian Rizvani, Tervarit.


Jaahas, pitää lähteä tarkastuttamaan kuulo... :) Joka tapauksessa Rissanen ehdottomasti ottelun pelaaja. Tervareista Tervo paras.

7
Joukkueet / Vs: Sievi Futsal 2011-2012
« : 05.03.12 - klo:10:42 »
Nyt nähtynä ensimmäinen Sievin vieraspeli ikinä. Ja kannatti kyllä lähtä kattoon.
Sievi hallitsi eka jakson alkua selkeästi ja sai vähän lahjana nollakulmasta 0-1 johtomaalin. Tervarit lähti hirvittävään kiriin tasoittaen matsin, mutta viimeistään tuomarien toisen jakson arvuuttelu Tervareiden virheiden määrästä johti esim Rizvanin keskittymisen herpaantumiseen ja Sievi meni menojaan. Tervareilla kaksi tasapainoista ketjua vs. Sievin äärimmäisen hyvä ykkönen & kokematon kakkonen kääntyi lopulta Sievin voitoksi, kun nuoret jannut nostivat tasoaan pelin edetessä. Palkintoraati ilmeisesti katteli jotain toista peliä, kun ottelun parhaaksi nimettiin Sievin mv Rissasen sijasta Rizvani, joka ei ollut edes Tervarien paras.

8
Kilpailut / Vs: Liigatietäjä 2011-2012 OSA I
« : 01.03.12 - klo:13:23 »
Ilves FS
GFT
KaDy
Sievi
Tervarit
TPK
Mad Max
TP-Kaarle
So-Fo
PoPa
Loiske
ACE

9
FutsalForum.fi tiedottaa / Vs: Rekisteröitymislahja!
« : 01.03.12 - klo:13:16 »
Perille tuli! On se komia! :)

10
Futsal-ykkönen / Vs: Nousukarsinnat Ykköseen
« : 27.02.12 - klo:13:38 »
Lapuan Ponnistus taitaa viedä kamppailun As Moonia vastaan.. onhan siellä mukana futsalin yksi ehdottomia  legendoja alkuhistoriasta..
Samanlainen kutina myös täällä. Mitä lie tilastot aikaisemmilta kausilta kertoo näistä Pohjoisen ja (Keski-) Pohjanmaan kohtaamisista? Aika tasan varmaan menneet, jos ulkomuistista äkkiseltään miettii. HauPa, KemPa, FC Seinäjoki, VIFK, OuJK, mitäs muita?

11
Futsal-liiga / Vs: Pelien seuraaminen paikanpäällä
« : 27.02.12 - klo:13:33 »
Sievi ja Tervarit, Sieviä tosin vähemmän livenä.

12
Joukkueet / Vs: Tervarit 2011-2012
« : 27.02.12 - klo:13:32 »
Onhan tässä vielä matsia jäljellä, mutta mielenkiintoiset asetelmat pleijareita silmällä pitäen tulossa! Kuhan pysyis tuo TPK vaan takana!

13
Joukkueet / Vs: Sievi Futsal 2011-2012
« : 27.02.12 - klo:13:31 »
Kiikaritehoilla veti Hugo Ferrero Mezquiea eli ovat hommanneet uuden espanjalaisen loukkaantunen tilalle. Ilmeisesti Paanasen kontaktien avulla järjestettyjä nämä epsanjan pojat?

Muistan lukeneeni jostain, että tämä Paananen oli ollut jossain Espanjan vierailulla ja sen reissun perusteella näitä espanjalaisia on tullut Sieviin.

Saman jutun olen itsekin kuullut. En tosin ole perehtynyt mitä Paananen on siellä tehnyt, käynyt tutustumassa jonkin seuran toimintaan vai muuten vain kaverien kautta löytänyt nämä pelaajat. Tulevaisuudessa enemmänkin yhteistyötä? Kohta Sievistä joku Espanjaan? :)

14
FutsalForumin kehitysideat / Vs: Kehitysideoita
« : 27.02.12 - klo:13:29 »
En ainakaan ollut huomaavina sellaista aluetta, jossa olisi ollut lajin aloittelijoille oma topic tai muuta vastaavaa. Olisiko tälläinen mahdollista perustaa, sillä jokainen on varmaan tehnyt omalla "urallaan" jotain alkeellisia mokia johtuen laji- tai sääntötuntemuksen puutteesta, nimimerkillä kokemusta on.

Kannatetaan! Alueelle voisi koota esim perustaktiikat ja vähän luonnehtia minkälaiset pelaajat sopivat millekin pelipaikalle ja/tai taktiikkaan. Ja nimenomaan perusjutut, sillä taktiikoille on jo oma osionsa.

15
Futsal varusteet / Vs: Paras Futsal-pallo?
« : 23.02.12 - klo:13:18 »
Ehdottomasti Select Futsal Cup, useampaa palloa (Umbro, Adidas, Nike) kokeillut, ja Select tuntunut aina parhaalta!

Sivuja: [1] 2 3