Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - exj

Sivuja: [1]
1
FutsalForumin kehitysideat / Uusimmat futsal-kamat -osio
« : 26.01.12 - klo:21:18 »
Olisikohan järkevää lisätä esimerkiksi uusimmat tuotteet futsalin parissa johonkin ketjuun / ketjuksi? Pelaajat voisivat sieltä aina katsoa uusimmat pallot ja kengät ja pohtia sen jälkeen, että mitkähän kannattaisi itselle hommata. Ei tarvitsisi aina hakea eri ketjujen sivuilta tai valmistajien sivuilta uusimpia malleja.

Tähän voisi myös lisätä futsal-kamojen nettimyyntipaikkoja, ulkomailla ja Suomessa. Tietysti myös kivijalkamyymälöitä pääasiassa Suomessa, mutta miksei myös jos löytyy esimerkiksi Tallinnasta tai Tukholmasta. Paikkoja, joista luotettava ostaa ja toiminta on muutenkin asiallista.

2
Kertokaahan tietävät, että miten toiminta saatiin Satakunnassa käyntiin. Sen tiedän, että Pasi Laiho oli vahvasti tässä mukana. Pasi on vielä nykypäivänäkin ansiokkaasti mukana jalkapallon sekä futsalin parissa.

3
Futsal tuomarit / Satakunnan futsaltuomarit
« : 26.01.12 - klo:20:59 »
Satakunnan futsaltuomareissa on huomattavia eroja. Ikäjakauma on liian vino (nuoria, vanhoja - ei välissä porukkaa).

Hieno homma, että nykyään futsalissakin vaaditaan tuomareilta jonkin sortin kuntotestit, niin ei ihan surkeimpikuntoiset pääse noita kovemman tason pelejä viheltämään.

Sivuja: [1]