Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Lepuskin Ylpeys

Sivuja: [1]
1


Futsalin 2.divarin (Helsinki/Uusimaa) Espoon paikallisvääntö GFT/LePa - GFT/Ydin (yleisöä joku 40-50). Matsi päättyi 5-7, reilu puolet maaleista saatiin kuvattua. Luvassa näillä näkymin jatkossakin kuvamateriaalia GFT/LePan matseista!

2
POHU ollut murskaava kahdessa ekassa pelissään (9-2 voitto Kunkuista ja 10-0 ALPC:sta), Kiffen aloitti 14-2 murskavoitolla Kunkuista, GFT/LePa yllätti 1.pelissään BK-4&.den mutta hävisi seuraavassaan GFT Ytimelle, Stoppi hävisi ALPC:lle, mutta voitti AC Vantaan.

Siinä vähän tulossatoa kahdelta ekalta kierrokselta

3
Helsinki-Uusimaan Futsal Kakkosen joukkueet:

AC Stoppi   
AC Vantaa   
BK-46   
FC ALPC/2   
FC Kiffen   
FC POHU/MHP C.F.   
GFT/LePa FTeam   
GFT/Ydin   
LPS/Kuninkaat   
MaKu


Lohkon kestomenestyjiin lukeutuvat Kiffen, Stoppi ja POHU.

ALPC/2, LPS ja AC Vantaa ovat pyörineet keskikastissa.

BK-46, MaKu, GFT/Ydin ja GFT/LePa pelasivat viime vuonna vielä Kolmosta.


Sijoitusveikkaus:

1. FC POHU/MHP
2. FC Kiffen
3. AC Stoppi
4. MaKu
5. FC ALPC/2
6. LPS/Kuninkaat
7. BK-46
8. AC Vantaa
9. GFT/Ydin
10. GFT/LePa


BK-46 käsittääkseni vahvistunut viime kaudesta, MaKulla oli jo tuloksienkin valossa vahva joukkue viime kaudella. GFT:n jengit tuskin ovat heittopusseja, mutta löytynevät sarjataulukon häntäpäästä. GFT/LePalle tullut 2 pelaajaa FC Espoosta ja Viikingeistä Kasperi Liikonen.


Reilun viikon päästä se alkaa  ;)

4
Uusimaa / Vs: Uusimaa futsal 2012-13
« : 19.09.12 - klo:11:30 »
Uudenmaan piirin Kolmosen 12 joukkuetta ovat nyt selvillä. Alle pienet analyysit joukkueista ja katsaus niiden menneisiin kausiin:


BK-46
- Viime kaudella Uuudenmaan piirin Nelosen mestari. 10 voittoa, 1 häviö kauden saldo. Tulee olemaan varmasti kova tekijä tämän kauden Kolmosessa. Kuinka paljon haluavat panostaa futsaliin? BK:lla käsipallo vahvana talvi-lajina. Futsal toimii futaajille hyvänä talvi-lajina, joten onko BK:n jalkapallojaoksesta tulossa apuja futsalin puolelle? Veikkaan että BK on sijoilla 1-4

EPS
- Hiukan ailahteleva viime kausi. Alkukausi oli vahva, mutta loppua kohti meno hyytyi ja Kolmosen kärkikasti vaihtui sijaan 6. Turpiin tuli myös Puma Futsal Cupissa HFC:lle 9-2. Kaudella 2010-11 EPS saavutti pronssia. EPS/2 oli viime kaudella vakuuttava Vitosessa, onko sieltä tulossa joitain vahvistuksia? Veikataan kärkipäähän, sijoille 2-5

ESC/2
- On Futsal-liigaan nousseen ESC:n farmijoukkue. BK:n paikallisvastustaja. Taitava ja nuori joukkue. Viime kaudella Nelosessa omassa lohkossaan 2. Jos pelaajamateriaali säilyy edelliskausien tasolla, voi tiedossa olla hieno kausi. Veikkaan ylempään keskikastiin, sijat 3-6

FC Pallokalat
- Viime kaudella tiukkojen vaiheiden jälkeen ylsi peräti hopea-mitaleille Nelosessa. Materiaalin laajuus tulee olemaan akilleen kantapää, jollei lisää pelaajia tule jostain. Keskimäärin se 1-3 vaihtomiestä ottelussa ainakin viime kaudella. Organisoitu puolustus ja hyvä maalivahti. Kaudella 2010-11 Kolmosen häntäpäässä, sinne veikkaan Pallokaloja nytkin, sijat 10-12

GFT/Ydin
- Perinteinen futsal-joukkue, jolla kokemusta myös Futsalin Kakkosesta. Viime kaudella kolmosessa sijalle 4. Tottunut kaapimaan pyttyjä ja mitaleita mm. beachfutiksen puolelta. Tällä kaudella mukana Puma Futsal Cupissa. Parit todella hyvät yksilöt joukkueesta löytyy ja materiaali on Kolmosen tasolle vahva. Mitalisijat kutsuu, sijat 1-3 ja mahdollinen nousu Kakkoseen.

Honka/Kelohonka
- Ytimen tavoin kauan tahkonnut futsalia, taitaa jo 7. vuosi lähteä käyntiin. Turvallisessa keskikastissa menneellä kaudella, sija 7 Kolmosessa. Kaudella 2010-11 vielä Kakkosessa. Hongalla on perinteisesti taitavia joukkueita, ja mikäli Kelohongasta sikäli löytyy Hongan junnumyllyn läpi kolunneita pelaajia, niin vastustajat saavat olla lyhytsyöttöpelin ja 1vs1-tilanteissa tarkkana. Vahvalla futsal-kokemuksen omaavaa ryhmää arvioin keskikastiin sijoille 4-8, mutta voi olla korkeammallakin.

HooGee/3
- HooGee/3 on tahkonnut futsalia myös pitkään Kolmos-divarissa. Ei kokemusta joukkueena Kakkosesta. Varsin nousujohteinen on ollut HooGeen futsal-taival. 2007-2010 Kolmosen pohjasakkaa, mutta kaksi edellistä kautta ovat menneet tulosten valossa huomattavasti paremmin. viime kaudella sija 5/12 Kolmosessa. Ovatko sitten vahvistuneet edellisinä kausina vai mistä tulosten parantuminen sitten johtuu? Sijoitan joukkueen ennakkokaavailuissa kuitenkin keskikastiin Kelohongan tapaan, sijat 4-8

Kilo IF/3
- Viime kaudella alueellista Kakkosta murheellisin tilastoin: 14 ottelua, 14 häviötä. Nyt pienen tauon jälkeen takaisin Kolmosessa, minne joukkue sopinee huomattavasti paremmin, kuin Kakkoseen. Yhtään väheksymättä Kakkosen kovaa tasoa, en jaksa uskoa 14 tappion vaihtuvan miksikään ruusuilla tanssimiseksi Kolmosessa, vaikka pelitempossa ja taitotasossa sarjojen välillä eroa onkin. Veikkaan em. perusteluineen lähemmäksi sarjan tyvi- kuin kärkipäätä, sijat 7-11.

LePa Futsal Team
- Kaksi edellistä kautta Nelosessa maalierolla +75. Valtaosalla pelaajista FC Espoo-tausta, osa nykyisiä edustuksen pelaajia. Nyt on kuitenkin edessä todellinen tason mittaus, sillä tämän kauden Kolmonen tulee olemaan tasaisen kova, en usko löytyvän samanlaista heitopussia, mitä viime kauden toinen LePa oli. Pelaajamateriaali on nuorta ja taitavaa. Jokunen pelaaja lähtenyt, mutta mitat täyttäviä korvaajiakin on löytynyt. Veikkaan keskikastin tuntumaan sijoja 6-9, mutta eväät korkeampiinkin sijoihin ovat olemassa.

MU
- Nelosen pronssimitalistit menneeltä kaudelta. Taitavaa ja nopeatempoista futsalia pelaava joukkue. Pienoisena ongelmana Pallokalojen tavoin vähäinen vaihtopelaajien määrä, nyt peliajan pidentyessä on vaikeuksia tiedossa, mikäli ei uusia pelureita löydy. Kolmonen ei kuitenkaan mikään uusi sarja MU:lle, keskikastin sijoitukset kolmosessa ovat mäntsäläläisille tuttuja. Sinne veikkaan heitä nytkin, sijat 5-9

SCH
- Hyvinkääläiset sijoittuivat viime kaudella Kolmosen alempaan keskikastiin sijalle 8. Kuitenkin kohtuu turvallisen matkan päähän putoamisviivasta. Ollut jo monta kautta näissä karkeloissa mukana, sarjataso ei kuitenkaan ole Kolmosesta mihinkään vaihtunut. Sijoitukset vaihdelleet kärkipäästä alempaan keskikastiin tasaisesti. Kärkeen en usko tämän vuotisessa Kolmosessa olevan asiaa, veikataan suuntaa antavasti sijoille 6-10.

SibboV
- Heikko viime kausi Kolmosessa takana, 3-1-7 statseilla onnistuivat välttämään niukasti putoaminen, ja sipoolaiset löytyivät sijalta 10. Nelosen piirimestaruus kaudelta 2009-10. Tämän kauden tasaisessa Kolmosessa voi tulla vaikeuksia, mikäli otteet eivät parane viime kaudesta. Veikkaan viime kauden häntäpää-taistelun saavan jatkoa, sijat 9-12.


Reilu kuukausi ja sitten mennään!

5
Uusimaa / Uusimaa futsal 2012-13
« : 27.08.12 - klo:00:27 »
Noin 2 kuukautta ja sitten pyörähtävät käyntiin Uuudenmaan piirin futsal-sarjat! Ilmoittautuminen talven 2012-13 futsal-sarjoihin on paraikaa käynnissä, ja joukkueita on kourallinen ilmoittautunut jo sarjoihin.

Mielenkiintoa tulee varmasti riittämään kaikilla sarjatasoilla (Kakkonen-Vitonen). Jos joku joukkkue pitäisi tässä vaiheessa nostaa erikseen esille, niin se olisi varmastikin Hankolainen HFC. Joukkue aloitti toimintansa viime vuonna, ja oli kerrassaan murskaava debyytti-vuotenaan. HFC voitti Puma Futsal Cupin mestaruuden (välierässä kaatui Kolmosen kärkijengi EPS 9-2) sekä Vitosen piirimestaruuden. HFC:n tavoite on ilmeisesti nousta sarjaporras/vuosi - tahtia niin pitkälle kuin rahkeet riittävät. Haasteet ovat heille Nelosessa kovemmat, kuin mitä Vitosessa viime kaudella.

http://www.resultcode.fi/sarjat/piiri_nayta_sarjailmoittautumiset.php?piiri_id=100005&sk_id=100104&laji_id=2 tuolta löytyy ilmoittautuneet joukkueet. Toivottavasti topiciin eksyy uusia kirjoittajia tässä kauden mittaan :)

6
Pari videoklippiä Uudenmaan Vitosen jengin, HFC:n, otteluista:

Futsal Cupin 1.kierros, HFC kaataa yli 100 katsojan edessä Kolmosen GFT Ytimen

Uudenmaan piirin Vitosen ottelu, HFC jyrää FC LP:n peräti 17-0. Hurja porukka tämä HFC

Puma Futsal cupin välierä, Kolmosen kärkijoukkue EPS ottaa lukua Vitosen HFC:n tykitellessä voittolukemiksi 9-2

7
Joukkueet / Vs: GFT 2011-2012
« : 30.01.12 - klo:15:29 »
Mitenkäs GFT:n peleissä käy yleisöä? Itse olin reilu vuosi sitten katsomassa Tervarit-kotiavauksen ja taisi olla ~100 huitteilla. Tsemppiä mitalitaistoon GFT:lle, sympatiapisteet espoolaisseuralle  :)

8
Uusimaa / Uusimaa futsal miesten 2-5 divarit 2011-12
« : 30.01.12 - klo:15:24 »
Noniin, avataanpa Uudenmaan piirille tänne oma topic.

Futsal-kausi uuden sarjajärjestelmän kanssa on ollut jo tovin käynnissä, ja sarjat ovat jo yli puolen välin. Tähän aloitusviestiin laitan vain linkit sarjatilanteista ja vähän spekulointia siitä, ketkä nousemassa ja putoamassa:

Kakkonen: http://www.splhelsinki.fi/taso/otteluohjelma2.php?sivu=4&alasivu=1&turnaus=futsal1112&ryhma=0&sarja=FM2&lohko=1

Uudeltamaalta tässä sarjassa edustajina Futura, GFT/2, AC Vantaa ja Kilo IF/3. Tämä sarja kärsi sarjauudistuksesta melkoisesti, osa joukkueista jäi ilm. kustannussyistä Kolmoseen ja sarjassa pelaa vain 8 joukkuetta  :( Atomit luovuttivat kesken kauden hävittyään otteluita 20-30 maalilla/matsi. Tasoerot melkoiset, Kilo IF hävinnyt selvästi kaikki ottelunsa kun taas kärjessä porskuttavilla stadilaisjoukkueilla on vahvat ryhmät kasassa.

Kolmonen: http://www.resultcode.fi/sarjat/sarja_sarjatilanne_ja_ottelut_nayta.php?sarja_id=105386&piiri_id=100005

Tästä muodostui melko kovatasoinen sarja. Varsinkin sarjakärki EPS on jyrännyt vakuuttavasti, ja on lähellä nousua Kakkoseen, jonne se ehdottomasti kuuluisi. Ehkä tasosta kertoo jotain myös se, että Kakkosessakin pelannut ja menestymään tottunut GFT/Ydin majailee sarjan alapäässä. Sarjasta tulevat 95% varmasti putoamaan HooGee/1 ja LePa, LePan jengeistä se parempi eli LePa Futsal Team kärkkyy ainakin nousua tähän sarjaan.

Nelosen lohkot: 1) http://www.resultcode.fi/sarjat/sarja_sarjatilanne_ja_ottelut_nayta.php?sarja_id=105387&piiri_id=100005

2) http://www.resultcode.fi/sarjat/sarja_sarjatilanne_ja_ottelut_nayta.php?sarja_id=105388&piiri_id=100005

Tasoerot ovat myös tällä sarjatasolla valitettavan suuret. Tyvipään joukkueet kuten Insiders, KJS Siipiveikot ja OT-77 ottavat rumin lukemin kuokkaan minkä kerkiävät ja ehdotonta Kolmosen tasoa olevat ESC/2, BK-46, LePa Futsal Team, MU ja Pallokalat neppailevat murskavoittoihin. Noista viidestä löytyvät näillä näkymin myös nousijat Kolmoseen. Ensi kaudella tasoerot lienevät pienemmät kun vitosestakin nousee näiden heikompien tilalle kovempia jengejä (HFC, TiPS/2, KyJo, EPS/2)

Vitosen lohkot: 1) http://www.resultcode.fi/sarjat/sarja_sarjatilanne_ja_ottelut_nayta.php?sarja_id=105389&piiri_id=100005

2) http://www.resultcode.fi/sarjat/sarja_sarjatilanne_ja_ottelut_nayta.php?sarja_id=105390&piiri_id=100005

Vitosen joukkueista saattaa löytyä sellaisia nippuja, jotka kuuluisivat pelillisesti ennemmin Kolmoseen, ja sattaisivat pärjätä siellä melko hyvin. HFC Hangosta löi Futsal Cupissa Kolmosen GFT Ytimen selvästi, ja viime kaudella Nelosessa 4. sijoittunut Hukat on tällä hetkin Vitosessa sijalla 4. Jos noista vitosen joukkueista muodostaisi "Yläsarjan" johon otettaisiin vaikka 8 parasta Vitosen jengiä, se voisi olla yhtä kova sarja kuin Nelosen lohkot.

Sivuja: [1]