Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - exj

Sivuja: [1]
1
Futsal varusteet / Vs: Paras Futsal-pallo?
« : 19.03.12 - klo:20:26 »
Itse luotan aina Selectin palloihin, oli sitten kyse futsalista tai jalkapallosta. Adidaksen uudet pallovillitykset tulevat ja menevät, mutta Selectin pallot kestävät aikojen saatossa ja pitävät pintansa, vaikka Adidas käyttääkin suuria rahoja mainostaessaan tuotteitaan.

2
Kilpailut / Vs: Futsal ykkönen - KILPAILU OSA I
« : 26.01.12 - klo:21:28 »
KylVe
ESC
PJK   
Zenith   
YlöR   
MuSa
FC Rauma   
PS Villa
U.S. Skädäm
Ruutupaidat   
ÅIFK
FC Gepardi

3
FutsalForumin kehitysideat / Uusimmat futsal-kamat -osio
« : 26.01.12 - klo:21:18 »
Olisikohan järkevää lisätä esimerkiksi uusimmat tuotteet futsalin parissa johonkin ketjuun / ketjuksi? Pelaajat voisivat sieltä aina katsoa uusimmat pallot ja kengät ja pohtia sen jälkeen, että mitkähän kannattaisi itselle hommata. Ei tarvitsisi aina hakea eri ketjujen sivuilta tai valmistajien sivuilta uusimpia malleja.

Tähän voisi myös lisätä futsal-kamojen nettimyyntipaikkoja, ulkomailla ja Suomessa. Tietysti myös kivijalkamyymälöitä pääasiassa Suomessa, mutta miksei myös jos löytyy esimerkiksi Tallinnasta tai Tukholmasta. Paikkoja, joista luotettava ostaa ja toiminta on muutenkin asiallista.

4
FutsalForumin kehitysideat / Vs: Video-osio
« : 26.01.12 - klo:21:12 »
Mites noiden streamin laita? Onkohan niille mahdollista laittaa omaa osiota, vai miten, sekin kuulostaa mielestäni hyvältä idealta. Olisi hienoa seurata futsalia kotisohvalta, kunhan ihan ok-laatuista kuvaa olisi tarjolla.

5
FutsalForumin kehitysideat / Vs: Video-osio
« : 26.01.12 - klo:21:10 »
Aivan loistava lisäosa, täytyy sanoa!

6
Otteluseuranta / Vs: Kierros 11
« : 26.01.12 - klo:21:08 »
En yhtään ihmettele, että Ilves FS jatkaa Futsal-liigan kärjessä. Heidän pelaajistaan en tiedä, mutta jos sitä samaa porukkaa, jotka pelasivat kakkosdivisioonaa viime kaudella, niin.. Eihän siellä edes avustavat pysyneet perässä kun ilveksen pojat laittoivat pallon kanssa juoksuksi.

7
Otteluseuranta / Vs: 6.1. PoPa - GFT 13:00 Urheilutalolla
« : 26.01.12 - klo:21:07 »
Nuo futsal-liigan pelit ovat kyllä aika tylsää katsottavaa, palloa pyöritetään ees-taas keskikentällä. Ykkösessä ja kakkosessa tapahtuu paljon enemmän, vaikkakin ei ole välttämättä niin taitavia pelaajia. Taito se on nysvääminenkin, vai?

8
Kertokaahan tietävät, että miten toiminta saatiin Satakunnassa käyntiin. Sen tiedän, että Pasi Laiho oli vahvasti tässä mukana. Pasi on vielä nykypäivänäkin ansiokkaasti mukana jalkapallon sekä futsalin parissa.

9
Futsal tuomarit / Vs: Timo Onatsu
« : 26.01.12 - klo:21:02 »
Aika hyvin, että suomalainen tuomari pääsee em-lopputurnaukseen, vaikkakin kyse on futsalista, mutta silti!

10
Futsal tuomarit / Vs: fairplay
« : 26.01.12 - klo:21:01 »
Erotuomari ei voi kehottaa pelaajia fair play -tilanteissa toimimaan tietyllä tavalla. Et voi vain sanoa, että miten niissä yleensä toimitaan. Itse kyllä kertoisin aika tarkkaan miten tulee toimia ko. tilanteessa, mikäli epäselvyyksiä ilmenee.

11
Futsal tuomarit / Satakunnan futsaltuomarit
« : 26.01.12 - klo:20:59 »
Satakunnan futsaltuomareissa on huomattavia eroja. Ikäjakauma on liian vino (nuoria, vanhoja - ei välissä porukkaa).

Hieno homma, että nykyään futsalissakin vaaditaan tuomareilta jonkin sortin kuntotestit, niin ei ihan surkeimpikuntoiset pääse noita kovemman tason pelejä viheltämään.

12
Jos pitulla miehistö kunnossa ja peliä ei pelata huittisten lasten painimattosalissa ni kyllä vampua viedää niinko kuoriämpärii.

Sivuja: [1]