Vastaa

Varoitus: tähän aiheeseen ei ole vastattu yli 120 päivään.
Jollet ole varma että haluat vastata juuri tähän, harkitse uuden aiheen aloittamista.
Nimi:
Sähköposti:
Aihe:
Otsikon ikoni:

Varmistus:
Kirjoita kuvassa näkyvät kirjaimet
Kuuntele kirjaimet / Pyydä uusi kuva

Kirjoita kuvassa näkyvät kirjaimet:
Onko Litmasen etunimi Pertti vai Jari?:

Oikotiet: paina alt+s lähettääksesi viestin, tai alt+p esikatsellaksesi


Yhteenveto

Kirjoittanut: Sabbath
« : 13.04.14 - klo:18:10 »

Oulusa osataan kyllä tehä tulosta. 635 katsojaa! Meno oli muutenki kohallaan. Kotijoukkue elää yhessä yleisön kanssa, hienoa! Eikä kuuluttajakaan paskempi ollu. Albanian pojatki viihdyttää katsojia tulisuudellaan. Tani taisi osata paremmin hermopelin entä Adi.
Törmän Jussille kunniaa tekemästään työstä.
Kirjoittanut: Niku
« : 12.04.14 - klo:22:37 »

Hiljaista on. Kausi on edennyt niin pitkälle, että finaalijoukkueet ovat selvillä. Finaalissa kohtaavat kestomenestyjä Ilves FS ja Oululainen Tervarit. Pronssiottelussa pelaavat runkosarjan ykkönen Sievi futsal ja GFT. Mesteruuteen tarvitaan kolme voittoa. Pronssiottelu on kerrasta poikki.
Kirjoittanut: Niku
« : 25.10.13 - klo:23:05 »

Jotenkin en oo viel päässy kauteen kunnolla kiinni. GFT:n ekan pelin toki näin, kun Ilves kaatui hyvän esityksen jälkeen 2-1. Toisessa pelissä tuli sitten Somerolla selkään rankkareilla ja viimeksi kaatui Kady kotona. Nämä kaksi viimeistä peliä jäi tosin itseltä näkemättä :(
Kirjoittanut: JYRKIJUKKA
« : 25.10.13 - klo:22:14 »

GFT mestaruuteen!!
Kirjoittanut: G-Woima
« : 07.10.13 - klo:17:29 »

Eilisen tulokset:

GFT -Ilves 2 - 1 (2 - 0)
KylVe-KaDy 3 - 5 (2 - 3)
Tervarit-Riemu 5 - 1 (0 - 1)
Sievi-SoFo 11 - 2 (6 - 1)
ESC-TPK 4 - 2 (2 - 0)
Mad Max-FC Rauma 4 - 2 ja. 2 - 2 (1 - 1)
Kirjoittanut: Niku
« : 06.10.13 - klo:11:59 »

Tänään kausi käyntiin.  8)


GFT -Ilves
KylVe-KaDy   
Tervarit-Riemu   
Sievi-SoFo   
ESC-TPK   
Mad Max-FC Rauma 
Kirjoittanut: Jape
« : 16.08.13 - klo:13:57 »

"kolme ammattilaista" futsalissa!!! 16 vuotta tätä lajia on nyt virallisesti tahkottu Suomessa ja tuo kolme on giganttisen huikea suoritus. Mä en vertaa sitä mihinkään, mutta sanopahan vaan että FUTSAL on hieno ja yleisöystävällinen laji!!! :D
Kirjoittanut: Niku
« : 16.08.13 - klo:00:01 »

Ja Panuhan lähti myös takaisin ulkomaille. Eli Suomella tällä hetkellä kolme "ammattilaista".

Lainaus

Panu Autio siirtyy Venäjän Super-liigaan
24.6.2013


Panu Autio siirtyy GFT:stä Venäjän Super-liigassa pelaavan Pietarin Politechin riveihin. Sopimus on yksivuotinen.

Autio palasi viime kaudeksi espoolaisjoukkueeseen kahden Espanjassa pelatun kauden jälkeen. Autio sijoittui runkosarjan pistepörssissä toiseksi ja voitti pudotuspelien pistepörssin. 27-vuotiaalla pelaajalla oli siis iso merkitys GFT:n hopeajuhliin päättyneessä kaudessa.

- Tämä oli raskas päätös. Minulla on iso kultainen sydän, joten ratkaisua piti miettiä pitkään. Minulla on kuitenkin isot halut päästä eteenpäin urallani, johon tämä siirto tarjoaa nyt loistavan mahdollisuuden, Autio sanoi.

- Eiköhän jossain vaiheessa vielä sitä tule puettua GFT:n pelipaita päälle, Autio jatkoi.

Autio on GFT:n historina paras pistemies. 136 virallisessa pelissä on syntynyt tehot 145+101=246.

GFT toivottaa Panulle menestystä Venäjän valloitukseen!
Kirjoittanut: Jape
« : 09.08.13 - klo:11:56 »

Veljesten uusi seura on saapasmaan toisella sarjatasolla (Serie A2) neitsytkauttaan aloittava ASD Futsal Tridentina. Molempien sopimus on kauden mittainen, ja se astuu voimaan hyväksytyn lääkärintarkastuksen jälkeen.
 
Tämän tason siirto on jyväskyläläisittäin ainutlaatuinen ja kansallisestikin harvinaista herkkua, sillä Kytölöitä ennen suomalaisista futsalistoista vain Panu Autio on pelannut ammatikseen ulkomailla.
 
KaDy:lle menetys on valtava, sillä Mikko ja Jukka ovat joukkueen kiistattomia ykköstähtiä. Lähes kymmenen kautta Dynamoa edustaneiden veljesten kehityskäyrä on ollut koko ajan nouseva, ja työn hedelmät alkavat olla kypsiä poimittaviksi: Mikko voitti viime kaudella Futsal-Liigan pistepörssin ja valittiin Kauden futsalpelaajaksi, ja Jukka on pokannut jo kaksi kertaa peräkkäin Vuoden puolustuspelaajan pystin. Maajoukkueen runkopelaajiksi nousseesta kaksikosta kumpainenkin on pelannut 19 maaottelua, joissa Mikko on iskenyt 11 ja Jukka kolme maalia.
 
Mikko ja Jukka ovat Dynamon historian ylivoimaisesti tehokkaimmat pelaajat, mutta heidän vaikutuksensa ei suinkaan rajoitu vain pelilliseen puoleen. Mikko on johtanut joukkojaan kapteenin vastuullisessa roolissa jo viisi vuotta Jukan toimiessa varakapteenina. Veljesten esimerkillinen harjoitteluasenne ja palava into lajia kohtaan ovat nostaneet joukkuetovereidenkin vaatimustasoa ja vieneet koko organisaatiota eteenpäin. Pyyteetön taustatyökään ei ole ollut vierasta: Jukka on toiminut joukkueen talousvastaavana ja Mikko tiedotustiimissä. Molemmat kuuluvat lisäksi KaDy:n futsal-jaoston johtokuntaan.
 
KaDy:n manageri Samu Kytölä kommentoi KaDy:n seurahistorian kovinta siirtoa seuran verkkosivuilla näin.
 
- Tämä on Jukalle ja Mikolle iso edistysaskel, josta on syytä iloita. Samalla se on kuitenkin valtava menetys Dynamolle. Nyt tarvitaan johtajuutta muilta, jotka ovat saaneet pelata ikään kuin Jukan ja Mikon varjossa. Ratkaisuvoimaa lähtee paljon, se on selvää. 
 
Kytölän veljesten ja Tomi Lahtisen aikaisemmin uutisoidun lähdön myötä Dynamon on nyt jättänyt kolme avainpelaajaa. Manageri S. Kytölän mukaan pyyhettä ei kuitenkaan heitetä kehään.
 
- Lähdemme siitä, että nykyiset pelaajamme pystyvät nostamaan tasoaan ja kantamaan tarjolla olevaa vastuuta. He saavat mahdollisuuden näyttää, mihin kyvyt riittävät isommassa roolissa. Mitalitoiveita ei missään tapauksessa heitetä romukoppaan menetysten myötä. Lisäksi neuvottelemme 5-6 ulkopuolisen pelaajan kanssa, joten vahvistukset ovat mahdollisia.