Vastaa

Nimi:
Sähköposti:
Aihe:
Otsikon ikoni:

Varmistus:
Kirjoita kuvassa näkyvät kirjaimet
Kuuntele kirjaimet / Pyydä uusi kuva

Kirjoita kuvassa näkyvät kirjaimet:
Onko Litmasen etunimi Pertti vai Jari?:

Oikotiet: paina alt+s lähettääksesi viestin, tai alt+p esikatsellaksesi


Yhteenveto

Kirjoittanut: batteri
« : 07.10.12 - klo:10:34 »

Ilves FS lähettää matsinsa tällä kaudella striimillä, josta ei kuitenkaan ole laatutaetta, joten ei siitä viitsi pyytää maksua, mutta mahdollisesti http://www.ustream.tv/channel/ilves-fs-futsal-tampere
13.10 Ilves FS-MadMax ei kuitenkaan tule striimiltä, koska kuvaaja on Ilves jalkapallon nousukarsintaottelussa Turussa.
Kirjoittanut: batteri
« : 19.09.12 - klo:13:50 »

KylVe mainostaa näkyvästi isoa livestriimituotantoa, maksullista sellaista, tulevalle kaudelle. Kunnianhimoista! Niin sen pitääkin olla. Peukkua KylVelle.

Mitä mieltä olette? Oletteko valmiit maksamaan lähetyksestä? Minkä verran? Mitä kuka missä?

Lisään äänestyksen tähän ja kannan korteni kekoon KylVen yrityksessä rakentaa Futsal-kulttuuria Suomeen.

Lainaus
http://kylve.fi/uutiset/19092012.html
Leijona-TV näyttää sunnuntain PJK-ottelun suorana

KylVen oma netti-tv eli Leijona-TV lähettää suorana lähetyksenä tulevan sunnuntain harjoitusottelun KylVe - PJK. Lähetyksessä pyritään testaamaan monikameratekniikkaa sekä selostuksen yhdistämistä lähetyksiin.

"Nopealla aikataululla päätettiin kokeilla tätä sunnuntaina. Tiistaina puhuimme kuvauksesta vastaavan Tommi Alhon kanssa ja sovimme tulevan kauden linjoista. Samalla sovimme että tulevalla kaudella pyrimme lähettämään otteluita maksullisena netissä. Suuria rahamääriä tällä ei kerätä kasaan, eli alkuun lähinnä koitetaan kattaa kulut", taustoittaa KylVen Futsal-manager Jarmo Airaksinen.

Sunnuntain peli siis toimii koelähetyksenä tulevaa liigakautta silmälläpitäen. Viime talvenakin KylVen pelejä näki livenä netissä, mutta nyt tarkoitus on kehittää toimintaa ja kehitystä varmasti tapahtuukin vielä ennen kautta sekä kauden aikana. Ottelulähetyksen hinta on pyritty pitämään maltillisena, jottei hinta nouse kynnyskysymykseksi lähetyksen katsomiselle.

"Olemme KylVessä kuitenkin aina pyrkineet viemään lajia eteenpäin ja siten myös pyrimme tähänkin osa-alueeseen satsaamaan. Olemme sopineet, että yhteistyöseuramme FC Gepardin puuhamies Tuukka Hakala selostaa otteluita Leijona-TV:lle ja lähetyksiin koitetaan saada pelaajahaastatteluita ja muutakin tauko-ohjelmaa. Kommentaattoritkin tulee kyseeseen, mikäli halukkaita löydämme. Lähetyksiä kuvataan alkuun neljällä kameralla, joista yksi on liikkuva, kaksi kuvaa maaleja ja yksi ajanottokelloa", Airaksinen kertoo.

Tulevan sunnuntain lähetys on maksuton, kuten tapahtuma myös paikanpäällä. Tervetuloa monarille!

Linkki lähetykseen löytyy Leijona-TV:n sivulta.