Vastaa

Varoitus: tähän aiheeseen ei ole vastattu yli 120 päivään.
Jollet ole varma että haluat vastata juuri tähän, harkitse uuden aiheen aloittamista.
Nimi:
Sähköposti:
Aihe:
Otsikon ikoni:

Varmistus:
Kirjoita kuvassa näkyvät kirjaimet
Kuuntele kirjaimet / Pyydä uusi kuva

Kirjoita kuvassa näkyvät kirjaimet:
Onko Litmasen etunimi Pertti vai Jari?:

Oikotiet: paina alt+s lähettääksesi viestin, tai alt+p esikatsellaksesi


Yhteenveto

Kirjoittanut: Niku
« : 19.02.13 - klo:11:05 »

GFT napannut kakkossijan ainakin väliaikaisesti. Joukkueella kasassa 43 pistettä, mutta Sievi on vain kahden ja Ilves kolmen pisteen päässä. Lisäksi takaa tulevilla on yksi ottelu vähemmän pelattuna.

GFT:n loppuohjelma on varsin hyvä TP-kaarle kohdataan vieraissa ja TPK kotona. Kyllä näistä se kuusi pistettä pitäisi kaivaa. Ilves ja Sievi sen sijaan kohtaavat vielä toisensa, joten ainakin toinen joukkueista menettää pisteitä.

Tiukkaa vääntö on joka tapauksessa ja tavoitteena on todennäköisesti välttää pudotuspelien ekalla kierroksella SoFo, jolta ei ole pisteitä tällä kaudella irronnut. Toisaalta kaikkihan pitää voittaa, kun mestaruutta tavoitellaan.
Kirjoittanut: Niku
« : 13.01.13 - klo:21:09 »

Panu sivuun nilkkavamman vuoksi, mutta peli kulkee edelleen varsin mallikkaasti. Tänään kaatui Tervarit maalein 6-1 ja taistelu ainakin runkosarjan kakkospaikasta jatkuu tiukkana.
Kirjoittanut: Niku
« : 29.12.12 - klo:18:05 »

Nyt peli on loksahtanut kohdilleen. Voitot Ilveksestä ja KaDysta olivat viihdyttävää katsottavaa. Tänään Jazzia rökitettiin maalein 12-3.
Kirjoittanut: Niku
« : 09.12.12 - klo:18:41 »

GFT-TP-Kaarle 7-2.

GFT aloitti hyvin ja teki suhteellisen nopeasti kaksi maalia. 2-0 numeroissa mentiin pitkään ja ne olivat myös taukonumerot.

Toisella puoliajalla Kaarle nousi peliin mukaan ja hetken aikaa mentiin jopa numeroissa 2-2. Onneksi GFT löysi vielä yhden vaihteen lisää ja pisteet jäivät Espooseen.

Parannettavaa löytyy edelleen, peli ei pysy täyttä 40 minuuttia kasassa ja vastustaja pääsee välillä turhan helposti hyville maalipaikoille.
Kirjoittanut: Milky Way Moses
« : 12.11.12 - klo:10:02 »

Erikoisen otteluohjelman ansiosta GFT on pelannut jo yli puolet vierasotteluistaan, vaikka itse sarjaa on takana vasta noin kolmannes. Näin ollen onkin helppo ounastella Geftin kohentelevan tämänhetkistä varsin vaatimatonta sijoitustaan ja eivätköhän "kultaiset" löydykin runkosarjan päätteeksi kolmen parhaan joukosta.
Kirjoittanut: batteri
« : 04.11.12 - klo:22:46 »

Aikamoinen romahdus tosiaan.
Oikeastaan tämä kertoo siitä kuinka tasainen tämän vuoden liiga on. Ottelut voivat päättyä miten vain.
Kirjoittanut: Niku
« : 04.11.12 - klo:11:14 »

Oli kyl kauheeta skeidaa eilinen peli. Tauolle päästiin vielä 1-0 johdossa, kun SoFo hukkas uskomattoman määrän paikkoja ohilaukauksiin.

Toisella puoliajalla vieraat eivät enää tuhlailleet vaan pistivät pallot sisään paikoistaan. Seitsemän omiin yhden puoliajan aikana, ei kyllä hyvältä näytä. Täysin ansaitut pisteet vieraille.
Kirjoittanut: Niku
« : 02.11.12 - klo:12:33 »

GFT:n sivut näytäis uudistuneen ja tän kauden joukkuekin sieltä vihdoin näyttäis löytyvän.

http://www.goldenfutsalteam.com/
Kirjoittanut: Niku
« : 28.10.12 - klo:20:59 »

Nyt on  pahimmat joukkueet kohdattu vieraissa (KaDy, Ilves, Tervarit ja Sievi). Saldona näistä peleistä tuli neljä pistettä. Tämän lisäksi Jazz kaadettiin vieraissa, joten seittemän täkyä on yhteensä kasassa. Ens viikonloppuna vihdoin ensimmäinen kotipeli.
Kirjoittanut: Niku
« : 07.10.12 - klo:21:21 »

GFT:n raportti tän päivän pelistä:

Lainaus
Piste Spiralilta
07.10.2012

GFT avasi liigakautensa Suomen mestari llveksen vieraana Tampereen Spriral-hallilla. Ennen ottelua espoolaisten leirissä saatiin jobin postia, kun Matias Sarelius joutui jäämään sivuun sormivamman takia. Myöskään Panu Aution siirtopaperit eivät ehtineet seilata ajoissa Espanjasta Espooseen joten kultaisten numero kakkosen paalu liigakentille siirtyi byrokraattisista syistä myöhemmäksi.

Kultaiset aloittivat ottelun hyvin ja pallonhallinta oli selkeästi vierasjoukkueella. Teemu Terho puttasi avausmaalin Lasse Lindin juoniman erikoistilannekuvion päätteeksi. Muutama minuutti myöhemmin Jarkko Reinikka ja Ville Lindgren lähtivät nopeaan vastahyökkäykseen, jonka päätteeksi tupsukorvien puolustus tökkäsi pallon omaan maaliin ja lukemiksi 0-2 taululle.

Ensimmäisen puoliajan lopulla Ilves lisäsi vauhtia ja GFT:n löysäillessä Antti Teittinen kavensi taukolukemiksi 1-2.

Toisella puoliajalla pallonhallinta säilyi edelleen kultaisilla, mutta hyökkäysten päättämisissä oli ongelmia. Viimeiset syötöt jäivät usein löysiksi ja epätarkoiksi, eikä viimeistely toiminut riittävän terävästi. Ilves sai luotua muutamia vaarallisia tilanteita lähinnä nopeilla pitkillä palloilla, mutta pääsääntöisesti GFT:n puolustus toimi suhteellisen hyvin.

Vajaa viisi minuuttia ennen loppua Sareliusta maalissa tuurannut Jyri Nieminen ajettiin kentältä vaarallisen näköisen vastaantulotilanteen päätteeksi. Jarkko Reinikka puki maalivahdin paidan ylleen ja kultaiset lähtivät puolustamaan johtoaan yhden miehen vajaalla. Ajassa 36.27 J-P Torvinen tasoitti ottelun kultapaitojen puolustuksesta kimmokkeen ottaneella vedolla.

Lopun pelistä GFT jauhoi peliä Ilveksen päädyssä ja maalivahti-Reinikka nousi mukaan pyöritykseen. Rauhallisen pallonsiirtelyn lomassa GFT sai luotua pari maukasta paikkaa, mutta Terhon putteri oli tällä kertaa hieman vinossa ja voittomaali jäi naulaamatta.

Höyryjen laskeuduttua kultaisten bussista tavoitettu GFT:n käskyttäjä sir Ville Sihvonen kommentoi ottelua seuraavasti:

”Ottelua edeltäneistä hankaluuksista huolimatta saimme paketin hyvin kasaan ja pelasimme kelpo ottelun. Peruspeli toimi kohtuullisesti ja debytantit Jyri Nieminen, Sphetim Kamberi ja Valdrin Seferi täyttyvät paikkansa hyvin. Kokonaisuudessaan täytyy olla suhteellisen tyytyväinen ristiin.”

Kirjoittanut: Niku
« : 25.09.12 - klo:21:54 »

GFT-Zenith 4-3. Tämän jälkeen pelattiin vielä ylimääräinen 10 minuutin ottelu, jonka Zenith vei 2-3.
Aika hakemistahan tuo vielä oli. GFT piti kyllä palloa, mutta Zenith puolusti hyvin ja iski vastaiskuista maaleja hyvällä prosentilla. Parannettavaa jäi joka tapauksessa paljon sarjan avaukseen. Toisaalta ne ovatkin sitten ihan eri pelejä.

Pari uutta naamaa siellä oli mukana, nimistä ei tosin tietoa. Lisäksi Henkku oli palannut välivuoden jälkeen GFT:n rosteriin :)
Kirjoittanut: Niku
« : 25.09.12 - klo:18:10 »

Tänään vois mennä kattomaan GFT:n iskukykyä ennen kauden alkua, kun joukkue kohtaa harjoituspelissä Zenithin. Saa nähdä onko paljon uusia/uusvanhoja pelaajia Panu Aution lisäksi tarttunut mukaan.