Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Shamaani1

Sivuja: [1] 2 3 ... 6
1
Kilpailut / Vs: Kuukauden TOP-3 kirjoittajat!
« : 29.10.15 - klo:14:52 »
Noniin, nyt on palattu tännekin sivulle kolmen vuoden tauon jälkeen. Ja tosiaan pahoitteluni tuosta palkintojenkalastelusta ja spämmäämisestä. Olin sillon vielä niin penska, että periaate oli kaikki mulle hetti nyt.
Mutta tosiaan nyt on ikää jo senverra, että enköhän osaa jo toimia täällä asiallisesti :)

2
Yleinen Keskustelualue / Vs: Oliko jotain ongelmia?
« : 17.03.12 - klo:19:46 »
Niin vastaakin mutta itselläni onkin halvin 3g malli :D no säästetään rahaa läppäriin ;)

3
Kilpailut / Vs: Kuukauden TOP-3 kirjoittajat!
« : 17.03.12 - klo:19:43 »
Joo ymmärrän nyt kun tarkemmin kattelin. En vain aina hoksaa onko kaikki asiat jo ilmoitettu koska puhelimella selaaminen tällä sivulla on melko raskasta. Voisit kuitenkin sitten ilmoittaa viestimääräni ja pistää sulkuihin että ei osallistu? Olis kiva kuitenki aktiivisuutta vertailla (=

4
Kilpailut / Vs: Kuukauden TOP-3 kirjoittajat!
« : 16.03.12 - klo:20:43 »
Eli minut on evätty kilpailusta? Minusta teidän pitäisi ymmärtää että olen vain 14 vuotias futsalista innostunut henkilö... Mutta oma on asianne jos harrastatte ikäsyrjintää (=

5
Suomi-Futsalin historiaa / Vs: Duck Park Rangers FC
« : 16.03.12 - klo:12:02 »
Taitaa olla quuens park rangersilta nimi "lainattu" :D mutta hieno joukkue oli ja samanlaiset paidatkin :)

6
Voisitteko pistää listan joukkueista mitkä tuolla pelaavat?

7
Joo, ku ekaa vuotta seuraan vasta tätä liigaa niin varmistin vaan :)

8
Futsal-ykkönen / Vs: Futsal ykkönen 2011-2012
« : 15.03.12 - klo:08:54 »
Hellu sen takia koska sääntöjä noudatetaan. Voi kyllä tosin olla liian ankara rangaistus mutta luulenpa ettei se tule enää toistunaan. Ottaa kuitenkin oppia tuosta tilanteesta ja jättää ens kerralla tekemättä

9
Eikös suomen vain pitäisi hyväksyä se tosiasia että nyt ei oo suomesta mihinkään niin sijoittaa sitten junnutoimintaan ja 10 vuoden päästä hups suomi on jo mestari. Vai mitä mieltä te olette tuosta junnutoiminnasta. Sieltähän lahjakkuuksia saisi kätevästi ja nuorille olisi suuri kunnia varmaankin saada pelata suomen futsal a maajoukkueessa 

10
Kilpailut / Vs: Liigatietäjä 2011-2012 OSA I
« : 14.03.12 - klo:22:00 »
Eihän tässä oo mitään järkeä jos saa laittaa ennen viimeistä kierrosta, sama ku kattoo tilantee enne sitä ja se on melkein siinä , vai ymmärsinkö nyt oikein. Joku järkevämpi voisi vähän valottaa? 

11
Eikös säännöt estä 2 samannimisen joukkeen laittamisen? En ole kyllä aivan varma mutta tällänen muistikuva mulla ois. E sitte tiedä oonko väärässä.

12
Batteri tiedätkö onko torvinen loukkaantunut vai leputetaanko? Jos loukkaantunut niin kuinka pitkäksi aikaa?

13
Yleinen Keskustelualue / Vs: Oliko jotain ongelmia?
« : 13.03.12 - klo:21:42 »
Sen verran tiedustelisin että onko tätä sivua muokattu myös mobiililaitteelle sopivaksi? Ei meinaa puhelin aina päästää sisään. Jos ei ole olisiko sen eteen suuri työ? (tietämätön näistä)

14
En, mutta virheistä onneksi viisastuu, olen suositellut tuota sivua kavereilleni

15
Futsal varusteet / Vs: Kinesioteippaus
« : 13.03.12 - klo:21:37 »
Se voi tuntua kalliilta hinnalta teippirullalle mutta sen huomioon ottaen että siitä on hyötyä pelikentillä niin hinta on pieni. Suosittelen ainakin kokeilemaan epäröivää. Tosin tuo hyöty voi olla yksilöllistäkin? Äitini kertoili tuosta kinesioteipistä. Hän muuten on fysioterapeutti, että mielelläni voin antaa äitini kautta neuvoja jos jotain kysyttävää on :)

Sivuja: [1] 2 3 ... 6