Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Milky Way Moses

Sivuja: [1] 2 3 4
1
Joukkueet / Vs: GFT 2012-2013
« : 12.11.12 - klo:10:02 »
Erikoisen otteluohjelman ansiosta GFT on pelannut jo yli puolet vierasotteluistaan, vaikka itse sarjaa on takana vasta noin kolmannes. Näin ollen onkin helppo ounastella Geftin kohentelevan tämänhetkistä varsin vaatimatonta sijoitustaan ja eivätköhän "kultaiset" löydykin runkosarjan päätteeksi kolmen parhaan joukosta.

2
Futsal-liiga / Vs: FUTSAL-LIIGA 2012-2013
« : 22.10.12 - klo:09:48 »
Menevätkös nämä futsalin farmisiirtokarenssit kuten jalkapallossa (alla), vai onko "odotusaika" lyhyempi?

Aikuisen pelaajan pelioikeus alkaa edellisen virallisen ottelun jälkeen kahdeksantena päivänä, kun pelaaja siirtyy ylemmästä seurasta alempaan ja seuraavana päivänä, kun pelaaja siirtyy alemmasta seurasta ylempään.

Nuoren pelaajan pelioikeus alkaa toisessa seurassa seuraavana päivänä.

3
Joukkueet / Vs: ESC 2012 - 2013
« : 28.09.12 - klo:14:48 »
Minkäkokoisia yleisöjä ESC veti Ykkösessä ja minkälaisia massoja odetaan lehtereille Liigassa? Ainakin karsintaa striimiltä kastellessa näytti olevan mukavasti väkeä. Voisi kuvitella pääsarjan futsalilla olevan edellytyksiä merkittäväksikin paikalliseksi ilmiöksi Tammisaaressa talvisaikaan, kun käsipalloakaan ei aivan ylimmillä tasoilla taideta tällä hetkellä pelata?

4
Joukkueet / Vs: TPK 2012-2013
« : 27.09.12 - klo:08:15 »
Olikos P.Pitkänen sapatilla pelihommista viime kauden vai muistanko väärin?

5
Ja samaan syssyyn Modig ja Henriksson palaavat kultaisiin.

Onkos nämä sopparit jo vahvistettu?

KaDyn ringissä on käsittääkseni ollut ainakin kolme viime kaudella Skädämiä edustanutta kaveria, joista kaksi maalivahteja. Näinköhän muuten tulevalla kaudella Skädäm nähdään KaDyn farmijoukkueena?

6
Suomen maajoukkue / Vs: Futsalmaajoukkue 2012-2013
« : 17.08.12 - klo:15:39 »
Jos mietitään Espanjaa leirikohteena niin se on täydellinen. Hyvät puitteet, hallit, kentät. Ja ennen kaikkea vastustajat ja lajin osaaminen. Täällä jos missään hankitaan myös osaamista ja kontakteja kehittää suomifutsalia.

Onko tietoa montako ottelua leirin yhteydessä pelataan (tai pyritään pelaamaan) ja minkä sarjatason joukkueita vastaan?

7
Ihan kiva lukea tällaisia reissurapsoja, kiitos vaan. 

Sen verran pitää hiuksia halkoa, että kyllähän Zlatanin kotikaupungin pitäisi olla jalkapallon kanssa vähääkään tekemisissä oleville jo ihan yleissivistystä tänä päivänä (se ei siis ole Göteborg)... ::)

8
Dynamo vs Liikunta olisi kyllä kiinnostava kamppailu nähtäväksi.

9
Olihan se melkoinen ottelu tämä neljäs finaali, tunneskaala meni katsomossa äärilaidasta toiseen. Ei auta kuin onnitella Ilvestä saavutuksesta ja tulee se Dynamonkin kevät vielä joskus. Sen verran intensiivisesti tuli kannattajana kautta seurattua, että takki on nyt melkoisen tyhjä, palataan asiaan kun kausi´12-´13 joskus häämöttää...

10
Melkoinen pettymys oli tuo keskiviikon kolmannen finaalin tulos ja tapa jolla se syntyi. Mutta ehkäpä Dynamon kaverit nostavat taas huomenna kotiparketilla päätään, jotta saadaan ajella vielä kerran Tampereelle.

11
Kaksi ekaa maalia kulmapotkuista. Ensimmäisessä Arash hävyttömän vapaana kahden metrin päässä maalista ja toinen taas sujahti niin kevyen näköisesti sisään, että taisi Loiske Lahtinen höynäyttää Kallioista kun pistikin oikeallaan tulemaan  :) No saattoi siinä maskiakin olla olemassa. Hieno esitys Dynamolta ja olen erittäin luottavainen sen suhteen että keskiviikkona haetaan viimein voitto Spiralilta, alkaa hiljalleen olla jo todennäköisyydetkin sellaisen skenarion puolella.

12
Hieman jäi harmittamaan eilisen ensimmäisen finaalin lopputulema, sillä tasainen kamppailu olisi ollut mielipiteeni mukaan Dynamonkin voitettavissa. Ilves teki toisen ja kolmannen maalinsa sangen veemäisiin paikkoihin ja ehkä Dynamon pelaajien pienten lipsahdusten avittamina, lisäksi Kallioinen oli kriittisillä hetkillä mies paikallaan, näihin tekijöihin voisi ottelun ratkaisun kiteyttää. Toki myös vastapäiselllä maalilla Laitinen teki hyvällä pelillään tyhjksi tukun Ilveksen tilaisuuksia, mutta katselen pelejä Dynamon kulmauksesta käsin ja jossittelen sen mukaan. Huomenna sitten revanssin paikka Monnarilla ja luotan siihen että se myös saadaan.

13
Radik on raporttien mukaan lentänyt hyvissä ajoin punaisella ulos pronssipelistä. TPK-sarjassa kaveri oli neljällä maalillaan vahvasti esillä, mutta kun panokset kovenivat niin liigan parhaaksi pelaajaksi tituleerattu hahmo ei kyennyt enää pelejä ratkomaan, kuten kävi myös vuosi sitten.

14
Olikohan nyt niin, että KaDy on hävinnyt peräti kuusi edellistä Spiralissa pelattua Ilves-otteluaan, mutta eiköhän tähän saada nyt finaaleissa muutos ja heti ensimmäisessä matsissa ryövätään kotietu  :)

15
ESC suvereenilla 9-2-voitolla liigaan. Puitteet näyttivät oikein hyviltä ja rantaruotsalaiseen tapaan yleisössä oli tunnelmaa. Epäilemättä hienoja tapahtumia luvassa kuin liigan "suuret" vierailevat ensi kaudella Tammisaaressa.

Sivuja: [1] 2 3 4