Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Al Futs

Sivuja: [1]
1
Googlen kautta:

Syntynyt 1961, vapaapainin SM-kulta 1983 sarjassa 57-kg, painiliiton pronssinen ansiomerkki.
Debyytti futsalissa SM-turnauksessa 1997 36-vuotiaana tehden turnauksen neljässä ottelussa 12 maalia. Seuraavalla kaudella voitti futsal-liigan pistepörssin tehoilla 14+13. Muodosti ilmeisesti futsalin alkuaikoina Lappajärven Veikkojen riveissä tehokkaan parin yhdessä Mohammed Ferganin kanssa. Kivipuro on pelannut futsal-liigaa tai futsal-ykköstä vuosina 1997-2011, melko merkittä ajanjakso suomalaisessa futsalissa. Muutaman viime kauden ajan Kivipuro on toiminut Lapuan Ponnistuksen pelaajavalmentajana. Ilmeisesti kuitenkin vähintään yhden pelin käynyt pelaamassa LA-VE:n riveissä kaudella 2010-2011 (kauden tehot 1+0). Kyseisellä kaudella Kivipuro ollut jo (tai ainakin melkein) 50-vuotias. Tietojen mukaan vielä 45-vuotiaana tuuletellut maalia takaperinvoltilla! Suhteellisen pienikokoinen pelaaja, mutta erittäin taitava.

Saa nähdä pelaako Eero Kivipuro jälleen ensi kaudella futsal-ykköstä, sillä hän pelaajavalmensi seuran eilen futsal-ykköseen. Eilisessä karsintaottelussa tilille rapsahti yksi syöttöpiste. Ponnistuksen nousu Kivipuron johdolla on futsal-ykköseen on ollut huikea, sillä vielä kaudella 2010-2011 joukkue pelasi Vaasan piirin futsal-kolmosta (tuolloin joukkue eteni futsal cupin kahdeksan parhaan joukkoon).

2
Futsal-ykkönen / Vs: Futsal ykkönen 2011-2012
« : 22.02.12 - klo:12:08 »
Samoilla linjoilla, mitä Batteri kirjoitti. Ja yhtä huteran tiedon varassa.
Tässä vielä päivämäärät, jolloin Futsal.fi:n mukaan Lingman on saanut varoituksia:

29.10.
12.11.
17.12. Kaksi varoitusta (tai yksi varoitus ja suora ulosajo)
14.1.
11.2.

Kaikki riiippunee siis siitä, onko Lingman saanut 17.12. Ruutupaidat-Gepardi -ottelussa kaksi keltaista ja siksi punaisen vai onko hän ensin ottanut keltaisen ja sitten suoran punaisen. Jos kyseessä on kaksi keltaista, niin olisi pitänyt olla pelikiellossa KylVe-pelissä ja niin protesti on aiheellinen ja KylVe tuomitaan voittamaan 0-5. Jos 17.12. tuli yksi keltainen ja suora punainen, niin olisi pitänyt olla pelikiellossa 21.1. Gepardi-ESC -pelissä. Tässä tapauksessa siis protesti on aiheeton.

e. Tuosta futsal.fi:n varoitustaulukostahan ei siis kukaan ota täyttä selvyyttä. Siksi ei taida kellään olla täyttä varmuutta asiasta.

3
Ehkä pitää jonkunlaisia kriteerejä luoda. On olemassa eläviä (aktiivisesti pelaavia) legendoja ja sitten legendoja, jotka eivät enää paistattele parrasvaloissa.

Jos itse saisin päättää, niin nimeäisin alkuun futsal-liigan legendoiksi pelaajia, jotka eivät enää pelaa futsal-liigassa (tai futsal-ykkösessä). Tämä on tietysti hieman hankalaa, sillä futsalia on pelattu Suomessa niin vähän aikaa. Mutta kyllä historiasta löytyy suuria nimiä ja suuria persoonia.

Tämä karsisi aiemmin mainituista ainakin Nevanperän, Aaltosen, Salmen, Terhon, Modigin ja Aution.

4
Lisäänpä siis äänestyksen ja ensimmäisen itse tietenkin valitsen äänestykseen pääsevät. Jatkossa muutkin voivat ehdottaa henkilöitä.
Futsal-legenda Tammikuussa 2012. Futsal Hall of Fame Finland.
Ajattelin, että voisimme valita kuukausittaisen FutsalForumin valitseman Futsal-legendan. Hänet palkittaisiin, jollakin arvomerkillä ja perään vielä julkaistaisiin haastattelu.

Jokos tästä on se äänestys jossakin?

Nimiä on jonkin verran mielessä, mutta tuskin niitä kauaa riitä joka kuukausi palkittavaksi. Joku raja legenda-sanan käytölläkin täytyy olla.

Sivuja: [1]