Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Massa

Sivuja: [1]
1
Futsal-ykkönen / Vs: FUTSAL-YKKÖNEN 2012-2013
« : 16.09.12 - klo:16:29 »
Hevosmiesten tietotoimiston juttuja ellei toisin todisteta. Lähtisin siitä, että siirtouutiset julkaistaan vasta hyväksytyn siirron jälkeen.
Loiske siis hätäillyt.

Peltonen itse kertoili ettei ole missään vaiheessa Loiskeen kanssa edes yhteyksissä. Japa kertoili myös että Sairialakin vielä arpoo Loiskeen ja Ryhdin välillä


2
Futsal-ykkönen / Vs: Futsal ykkönen 2011-2012
« : 09.06.12 - klo:07:21 »
Laitetaan nyt tänne kun en uutta topicciakaan liigan puolelle jaksa avata. Liigaan noussut KylVe valittu eilen Vuoden Akaalaiseksi !

3
Futsal-ykkönen / Vs: Futsal ykkönen 2011-2012
« : 29.02.12 - klo:11:45 »
KylVen protesti on mennyt läpi, eli KylVellä nyt 5 pisteen johto.

Olihan tuo nyt aikas satavarmaa, kun virheestä epäillään Gepsuja. Sinnepäin tekemällä on menty vuosikausia ... Legenda seura suomessa, mutta puuhastelun takia jääty pahasti kelkasta

4
Futsal-ykkönen / Vs: Futsal Ykkönen kierros 18 25.2.
« : 24.02.12 - klo:11:22 »
PJK:lla ainakin saumat repiä eroa, kun kohtaavat sekä KylVen että ESC:n tämän viikonlopun aikana.

Kylvellä myös teoreettiset mahdollisuudet repiä eroa vkonloppuna jos voittavat molemmat ottelunsa ja esc-pjk tasaavat pisteen, tähän lisäksi musan ylläripisteiden haku lauantaina Tammisaaresta niin avot... Ja kolmantena vaihtoehtona myös Escin saumat repiä eroa. Esc voittaa molemmat ottelut pirkkalassa pjk ja kylve tasuriin ja åifk toistaa temppunsa kylveä vastaan. Tosin uskon vahvimmin neljänteen vaihtoehtoon jotta pelit menee mukavasti ristiin ja kolmikko jatkaa lähes rinta rinnan. Elämme mielenkiintoisia ratkaisujen aikoja !

5
Futsal varusteet / Vs: Paras Futsal-pallo?
« : 23.02.12 - klo:14:51 »
Monen vuoden kokemuksella Selectin Futsal Super. Ei jää "jalkoihin" tahmeasti eikä myöskään luista liikaa. Sopii alustalle kuin alustalle.

6
Futsal-ykkönen / Vs: Nousukarsinnat Ykköseen
« : 14.02.12 - klo:12:08 »
Turku-Hki/Uusimaa edit: lisäsi batteri: TPK 3 tai FC Kosova-Kiffen tai AC Stoppi Turku-Helsinki. Turussa ja Helsingissä viimeinen ottelu 18.3.
[

Eikös AC Stoppi oo jonkinnäköisessä karenssissa liiton sarjoihin luovuttuaan liiga-paikasta ?

7
Leo Tuisku kuuluu myös ilman muuta listalle, pitkä ura hyvillä meriiteillä. Erittäin persoonallinen kaveri ennen kaikkea :)

8
Toki on typerää tehdä vielä pelaavista pelureista legendoja, joten keskitytään lopettaneisiin. Sieltä löytyy ainakin Boogie Laine, joka mielestäni hakkaa Nevanperän ja Aaltosen tyyppiset yksipuoliset jyrät.

Eikös Laine jauha vielä Sofossa ?

9
Omalla listallani on paljonkin Futsal-Liigapelaajia ja alemman sarjan futsalisteja, joita voisi legendoiksi mainita.

Lisäänpä siis äänestyksen ja ensimmäisen itse tietenkin valitsen äänestykseen pääsevät. Jatkossa muutkin voivat ehdottaa henkilöitä.

Futsal-legenda Tammikuussa 2012. Futsal Hall of Fame Finland.

Ajattelin, että voisimme valita kuukausittaisen FutsalForumin valitseman Futsal-legendan. Hänet palkittaisiin, jollakin arvomerkillä ja perään vielä julkaistaisiin haastattelu.

Ilman muuta listalle kuuluu myös Gepardien Aaltonen, ja pienellä varauksella loput ketjun jäsenistä eli Silmosen veljekset +Tiikeri Niskala

Sivuja: [1]